Tietoa ikkunaremonteista ja ikkunaremonttien toteutuneista hinnoista

ikkunaremontti hinta

Ikkunaremontti hinta

Tutustu alta Urakkamaailman kautta kilpailutettuihin toteutuneisiin ikkunaremontteihin ja niiden hintoihin. Voit ottaa mallia näiden remonttien hinnoista, mutta muistathan että jokainen remontti on erilainen. Oikean hinnan ikkunaremontillesi saat vain pyytämällä useamman tarjouksen.


Tämä rivitaloyhtiö tilasi Urakkamaailman kautta huoltomaalauksen ikkunankarmeille- ja puittelle. Tämän lisäksi urakkaan kuului myös tuuletusluukkujen ovien huoltomaalaus, joka toteutettiin kesällä 2015. Huoltomaalattavia ikkunoita urakassa oli yhteensä 20, huollettavia tuuletusluukkuja 35 ja oviaukkoja 15 kappaletta. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta: 3 000 euroa


Tässä remontissa haluttiin peittää katon noston myötä kattoikkunan nousun aiheuttamat kaulukset kattoikkunalle. Kattoikkunan sisäkaulukset peitettiin, eristeet sekä vesikattoon asennettiin höyrysulku siinä samassa. Remonttiin kuului myös palotikkaiden asennus. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta: 850 euroa


Urakkamaailman käyttäjä halusi löytää tekijän ikkuremontilleen Lahdesta ostamaansa omakotitaloon. Alunperin vuonna 1979 rakennettuun omakotitaloon vaihdettiin yhteensä 18 ikkunaa. Ikkunaremontin hintaan kuului valitut ikkunat ja niiden asentaminen. Ikkunoiden asentamisen työn hinta oli noin vajaa puolet kokourakan hinnasta. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta: 9 500 euroa


Selvitä ikkunaremonttisi hinta, ilmaiseksi


Ota huomioon toteuttaessa ikkunaremonttia

Ikkunoiden laaduissa ja hinnoissa on todella suuret erot. Neliömetrin kokoinen ikkuna saattaa maksaa ominaisuuksista ja paksuudesta riippuen noin 150-300 euroa.

Ikkunoiden asennusta tilatessa kannattaa muistaa, että ikkunat valitset sinä, urakoitsija saapuu ne vain asentamaan paikalleen. Toki monelta isolta toimijalta saa myös avaimet käteen toimituksena suoraan niin ikkunat kuin niiden asennuksenkin.

Paneudu ikkunoiden ominaisuuksiin, ja mieti mistä sinä haluat ikkunassa maksaa ja mistä et.

Parhaan hinnan ikkunaremontillesi saat vain kysymällä useamman tarjouksen. Kilpailuttamalla remonttisi säästät rahaa.


Mikä vaikuttaa ikkunaremontin kustannuksiin?

Hintaan vaikuttavia tekijöitä on useita. Noin puolet hinnasta muodostuu työstä ja toinen puolikas uusista ikkunoista. Kokonaan uusien ikkunoiden hankkiminen tulee usein halvemmaksi kuin huonokuntoisten ikkunoiden korjaus. Hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa:

Vuodenaika

Kesä on ikkuna-asennusten sesonkiaikaa, jolloin ammattilaiset ovat hyvin työllistettyjä ja asennuksien saatavuus on huonompaa kuin talvella.

Materiaali ja määrä

Ikkunaremontin hintaan vaikuttaa luonnollisesti materiaalikustannukset. Ikkunoiden puitteiden, karmien sekä lasien vaihtoehtoja on lukuisia erilaisia. Esimerkiksi itse puhdistuvat lasit eli aktiivilasit maksavat huomattavasti enemmän kuin tavalliset pinnoittamattomat lasit.

Luonnollisesti vaihdettavien ikkunoiden määrä vaikuttaa hintaan, mutta huomioi myös ikkunoiden eri koot. Mitä 'harvinaisemman' kokoiset ikkunat talossasi on, joudut hieman räätälöinnistä maksamaan.

Lisävarusteet

Ikkunoihin on usein mahdollista saada lisävarusteita, kuten tuuletusikkunoita, sälekaihtimia sekä hyönteissuojia.

Sijainti

Remontoitavan kohteen sijainti vaikuttaa lopulliseen hintaan. Mikäli urakoitsija joutuu kulkemaan pitkiä matkoja, matkakustannukset ovat korkeammat ja remontin hinta nousee.


Ota nyt selvää ikkunaremonttisi hinnasta ja löydä siihen paras tekijä.

Löydä ikkunaremontillesi paras tekijä

Remontti-ilmoituksen tekeminen on ilmaista, eikä sido sinua remonttisi tilaamiseen.


Tutustut tässä artikkelissa:

  • Ikkunaremonttien toteutuneisiin hintoihin
  • Yleisiin asioihin ikkuremonteista
  • Ikkunaremontin hintaan vaikuttaviin asioihin


Miksi käyttää Urakkamaailmaa?

  • Ilmainen
  • Näe urakoitsijoiden taustatiedot
  • Säästät rahaasi kilpailuttamalla
  • Automaattien kirjallinen sopimus
  • Urakkamaailman asiakaspalvelu


Tee remontti-ilmoitus ja selvitä oman
ikkunaremonttisi hinta, ilmaiseksi

Lue myös nämä:

Parketti maksaa

Parketin asennus

Sisäkaton maalaus hinta

Sisäkaton maalauksen hinta

Taloyhtiön remontti

Taloyhtiöremontti hinta

Kodinhoitohuoneen remontti

Kodinhoitohuoneen remontti

Maanrakennus hinta

Maanrakennus hinta

Valoisa kylpyhuone vesieristys

Vesieristyksen hinta

Kylpyhuone tumma hinta

Kylpyhuoneremontin hinta

Talon maalauksen hinta

Talon maalaus hinta