Julkisivuremontin hintaesimerkkejä. Lue ja selvitä kuinka paljon julkisivuremonttisi maksaa.

värikäs julkisivu


Kuinka paljon maksaa julkisivun panelointi, ulkoverhoilun kunnostus tai sokkelin pinnoitus?


Tutustu tästä anonyymeihin Urakkamaailman kautta kilpailutettuihin julkisivuremontteihin ja niiden toteutuneisiin hintoihin.


Julkisivupaneloinnin uusinta, Espoo

Tässä julkisivutyöhön kuului vanhan julkisivulaudoituksen purkaminen ja uuden asentaminen. Paneloinnin purun ja asentamisen neliöhinnaksi jäi noin 25€/neliömetriltä. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta 4 200 €


Julkisivun maalaus, Jyväskylä

Tämän julkisivuremontin hinta muodostui maalin poistotyöstä, pienistä paikkaustöistä ja tämän jälkeen koko julkisivun maalauksesta. Julksivu maalattiin kokonaisuudessaan, pitäen sisällään ulkoseinät, sokkelin ja vuori- ja räystälaudat. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta 3 800 €


Ulkoverhous Tampere

Tämä tamperelainen taloyhtiö löysi tekijän isommalle remontillensa Urakkamaailmasta. Kokonaisuus maksoi yhteensä 43 500 euroa, josta taloyhtiön ulkoverhousremontin osuus oli noin 17 000 euroa. Taloyhtiön julkisivuremonttiin kuului

 • vanhan julksivun purku,
 • uuden julksivun puuverhoilu,
 • sähkönousujen tekeminen sekä
 • uuden puuverhoillun julkisivun pohja- ja pintamaalaus.

Katso lisää klikkaamalla.

Hinta 17 000 €


Omakotitalon sokkelin pinnoitus, Jyväskylä

Pinnoitettavan sokkelin kokonaispinta-ala oli remontissa noin 10 neliömetriä. Urakka suoritettiin tuntityönä, ja urakan kesto oli noin kymmenen tuntia. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta 400 €


Taloyhtiön puisten julkisivujen maalaus

Espoolaisen rivitaloyhtiön julkisivujen pesu ja maalas. Remontti suoritettiin avaimet käteen palveluna, niin että urakkahintaan kuului työn lisäksi maalit, tarvikkeet, jätteiden poisviennin ja loppusiivouksen. Remontti tehtiin heinäkuussa 2015. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta 14 000 €


Rivitaloasunto-osakeyhtiön ulkoverhoiluiden maalaus

Kyseessä olevassa taloyhtiön julkisivuremonttissa maalattiin puinen ulkoverhoilu kertaalleen. Viisiasuntoisen taloyhtiö ulkoverhouksen maalausurakan hintaan kuului työ sekä materiaalit. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta 4 995 €


HUOM. Ylläolevat julkisivujen hinnat oikeita hintoja Urakkamaailman kautta kilpailutuista julkisivuremonteista, mutta vain suuntaa-antavia arvioita kuluarvioihisi. Oman julkisivuremonttisi hintataso selviää ainoastaan kysymällä useamman tarjouksen ja vertailemalla kuka olisi sopivun urakoitsija remonttiisi.


Kilpailuta julkisivuremonttisi nyt, ilmaiseksi


Vinkit julkisivuremontin kilpailuttamiseen

Muista nämä, kun kilpailutat julkisivuremonttia:

 • Tarvitseeko samalla tehdä muita remontteja tai pitäisikö naapurinkin tai naapuri taloyhtiön julkisivuremontoida samalla? Varsinkin pientaloyhtiöiden kannattaa kilpailuttaa mahdollisimman paljon kerralla, jolloin kokonaiskustannukset jäävät pienemmiksi.
 • Keskustele urakoitsijoiden kanssa ja pyydä mahdollisesti asiantuntija-apua, jos et ole varma mitä julkisivu vaatii. Joskus vaihtoa vaativan näköiselle julkisivulle voi antaa uuden elämän pelkällä pesulla ja uudella maalikerroksella.
 • Vertaile tarjouksien hintoja ja niitä jättäneitä urakoitsijoita. Halvin tarjous ei olle aina paras, vaan punnitse päätöstä useammalta kannalta. Tarkasta urakoitsijoiden taustatiedot ja tutustu aiempien asiakkaiden arvosteluihin.


Neliöhinta julkisivuremontissa: betoni, rappaus, puupanelointi vai puisen ulkoseinän huolto?

Eri materiaaleittain voidaan arvioida julkisivuremontin tulevaa hintaa talon ulkosivun neliöiden mukaan. Alla Urakkamaailmassa tutkittujen remonttien hintoja:


Materiaali Neliöhinta
Betoni 74,00 €
Ohut rappaus 90,00 €
Lämpörappaus 100,00 €
Puuverhouksen huolto 43,00 €
Puupanelointi 71,00 €


Mikä vaikuttaa julkisivuremontin hintaan?

 • Tarvitseeko ulkoverhous uusia? Jos tarvitsee, kuuluuko urakkaan vanhan ulkoverhouksen purkutyöt?
 • Vaatiiko puinen ulkoverhous homepesua? Jos ulkoverhousta ei tarvitse vaihtaa, voi talon ulkopinnan huolloksi riittää peseminen, joka estää homekasvuston kiinnittymisen seinän pintaan.
 • Missä kunnossa vanha maalipinta on? Työnmäärä loogisesti moninkertaistuu, jos maalataan useampi kerros pinta- tai pohjamaalia.
 • Talon korkeus ja julkisivun pinta-ala. Esimerkiksi kaksikerroksisen rivitaloyhtiön julkisivuremontin hinta nousee verrain yksikerroksiseen urakoitsijan tarvitsemien telineiden määrän takia. Telineistä saattaa koitua yllätävän iso kuluerä.Tässä artikkelissa:

 • Pääset tutustumaan toteutuneiden julkisivuremonttien hintoihin
 • Vinkkejä julkisivuremontin kuluarvioihin


Syitä käyttää Urakkamaailmaa:


Tee remontti-ilmoitus ja selvitä
julkisivuremonttisi hinta, ilmaiseksi

Lue myös nämä:

Julkisivurappauksen hinta

Julkisivurappauksen hinta

Salaojitus hinta

Salaojituksen hinta

Kattoremontin hinta

Kattoremontin kustannusarvio

Talon purkutyöt hinta

Purkutöiden hinta

Rintamamiestalon remontti hinta

Rintamamiestalon remontti

Valoisa keittiö

Keittiöremontin hinta

Pihakivetys ja pihalaatoitus

Pihakivetyksen hinta

Sisäkaton maalaus hinta

Sisäkaton maalauksen hinta

Seinän maalaus hinta

Seinän maalaus

maalämpöpumppu vesistössä

Maalämmön hinta
Tee remontti-ilmoitus


Urakkamaailma on aktiivinen sivusto löytää remontille tekijä:

4 4 4 2 7 8 0 0

Viimeisen 3kk aikana kilpailutettujen remonttien kokonaisarvo.