Keittiöremontin toteutuneita hintaesimerkkejä

Selvitä keittiöremontin hinta kilpailuttamalla remonttisi Urakkamaailman kautta. Saat keskimäärin neljä tarjousta taustatarkistetuilta urakoitsijoilta. Tässä artikkelissa olemme listanneet toteutuneita keittiöremontteja ympäri Suomen, esimerkiksi keittiön välitilan laatoitus Helsingissä maksoi vain 341 € ja espoolaisen rivitalon keittiöremppa 6 200 €.

Tilava keittio

Aloita oma keittiöremonttisi tästä

Urakkamaailman käyttö on sinulle maksutonta.

Paljonko unelmiesi keittiöremontti maksaa?

Kilpailuta sinäkin keittiöremonttisi käyttämällä maksutonta kilpailutuspalveluamme. Kaikki listatut hintaesimerkit ovat oikeita, jo toteutuneita urakoita.

Hintaesimerkkejä keittiöremonteista:

Keittiön välitilan laatoitus 20 x 40 laatoilla

Tässä remontissa etsittiin tekijää ainoastaan keittiön välitilan laatoittamiseen. Pohjatyöt, tasoitus oli melko lailla jo tehty työn tilaajan toimesta. Laatoitettava ala oli noin 3m x 0,55m. Lue lisää tästä remontista.

Välitilan laatoituksen hinta: 341 €

Keittiön kaapinovien ja kiinteiden osien maalaus

Tässä Tampereella sijaitsevassa kerrostalohuoneistossa haluttiin päivittää keittiön ilme pienellä budjetilla. Keittiöremonttiin kuului pelkästään kaapistojen maalaus, sekä joidenkin kiinteiden osien maalaus. Kyseessä oli IKEA:sta ostettu keittiö, ovia oli yhteensä 9 kpl ja laatikoston etuosia 5 kpl. Lue lisää tästä remontista.

Keittiön miniremontin hinta: 405 €

Epoq-keittiön asennus

Etelä-Haagassa sijaitseva kerrostalohuoneiston omistaja oli ostanut asuntoonsa Epoq-merkkisen keittiön ja etsi keittiöasentajaa Urakkamaailman kautta. Alkuperäinen asentaja oli peruuttanut tulonsa, ja tekijä tarvittiin löytää nopeasti. Asennus kesti yhteensä kaksi päivää ja saadun arvostelun perusteella työ sujui erinomaisesti. Lue lisää tästä remontista.

Epoq-keittiön asennus: 1 200 €


Keittiöremppa häämöttää? Tekijä löytyy Urakkamaailmasta!

Selvitä keittiöremonttisi hinta, ilmaiseksi


Keittiöremppa rivitalossa, Espoo

Tässä Espoossa sijaitsevassa keittiöremontissa haluttiin tehdä hyvinkin perusteellinen keittiöremontti. Vanha keittiö purettiin ja uusi asennettiin. Kustannussäästöjä tuli, kun vesipisteitä tai liesituuletinta ei tarvinnut siirtää. Samalla uusittiin keittiön lattia. Lue lisää tästä remontista.

Keittiöremontin hinta (ei sisällä kodinkoneita): 6 200 €

Keittiöremontti rivitalossa, Helsinki

Keittiöremontti aloitettiin purkamalla paksu kiviseinä. Keittiö oli noin 8 neliön kokoinen, ja remontin yhteydessä uusittiin myös keittiön laminaattilattia. Tämän jälkeen keittiö kasattiin uusilla keittiökaapeilla ja tehtiin tarvittavat sähkö-, ja putkityöt. Lue lisää tästä remontista.

Keittiöremontin hinta: 7 000 €

Täydellinen keittiöremontti Helsingissä

Tähän yksiöön (24m²) oli tulossa putkiremontti, jonka yhteydessä keittiö haluttiin uusia kokonaisuudessaan. Asunnon keittokomero oli noin 2m² kokoinen.

Keittiöremontti haluttiin toteuttaa puhtaasti "avaimet-käteen-periaatteella", eli asunnon omistaja halusi ulkoistaa koko urakan luotettavalle urakoitsijalle hoidettavaksi, sisältäen suunnittelun, urakoinnin, materiaalihankinnat ym. Lue lisää tästä remontista.

Yksiön täydellisen keittiöremontin hinta (sis. kaikki, myös kodinkoneet): 9 500 €

valmis keittioremontti

Katso lisää toteutuneiden keittiöremonttien hintoja.

Löydä keittiöremontillesi luotettava tekijä

Urakkamaailman käyttäminen on maksutonta.

Viisi viisautta keittiöremonttiisi

 • Tiedä mitä haluat!
  • Kaunis ja käytännöllinen keittiö syntyy sinun visioidesi ja remontoijan suorituksen pohjalta, joten suunnitelkaa yhdessä. Jos olet remontoimassa/tilaamassa ensimmäistä kertaa elämässäsi, kannattaa ottaa vastaan asiantuntijoiden vinkkejä ja näkemyksiä.

 • Käytännöllinen keittiö on viihtyisä keittiö
  • Mieti esimerkiksi kuinka saat mahdollisimman kompaktisti luotua lisää kaappitilaa keittiöösi. Keittiön tulee olla käytännöllinen, mutta se ei tarkoita että visuaalisuudesta tulisi tinkiä. Tärkeimpiä keittiön käytännöllisyyden seikkoja on: tarpeeksi laskutilaa, kaappitilan riittävyys, kaappien avautuminen halutusti, riittävä liikkumistila keittiössä.

 • Tunnelma- vai työvalaistus
  • Suunnittele yhdessä valitsemasi urakoitsijan kanssa riittävä valaistus kokkailuun, mutta muista myös tunnelmavalaistuksen merkitys keittiössäsi. Valaistus on edelleen aliarvostetuimpia asioita remonttien suunnittelussa. Hyvin suunnitellussa keittiössä voi tehdä tarkkuustyötä hyvässä valossa, mutta myös nauttia viinilasillinen hämyisessä tunnelmassa.

 • Pehmeästi sulkeutuvat kaapistot luovat rauhallisen ympäristön ruoanlaittoon
  • Pieni asia, mutta iso muutos verrattuna aina paukkuviin ja koliseviin kaapin oviin. Melu on ihmiselle yksi luonnollisista stressin aiheuttajista ja minimoimalla keittiön kaappien paukahdukset vähennät sekä omaa, että muiden asunnossasi olevien stressitasoja.

 • Valitse remonttiin hyvä ammattilainen
  • Halvin ei välttämättä ole paras. Kilpailuta keittiöremonttisi, ja muista tarkistaa urakoitsijan taustatiedot. Tarkista ennakkoperintärekisteriin kuuluminen, jotta olet oikeutettu kotitalousvähennykseen. Myös asiakkaiden arvostelut antavat hyvää osviittaa. Urakkamaailmaan pääsevät ainoastaan urakoitsijat, joiden taustatiedot ovat kunnossa, joten voit rennoin mielin valita urakoitsijan. Asiakaspalvelumme auttaa sinua , jos sinulla tulee kysyttävää tai ongelmia remonttisi suhteen.

 • Virallisuudet ja ilmoitukset
  • Jos asut asunto-osakeyhtiössä koskee sinua asunto-osakeyhtiölaki. Asunto-osakeyhtiölaki velvoittaa osakasta ilmoittamaan remonteista, jotka vaikuttavat taloyhtiön vastuulla oleviin rakenteisiin tai naapureihisi. Keittiöremontti on pääsääntöisesti remontti josta tulee ilmoittaa, varsinkin jos remontin takia joudutaan purkamaan seiniä tai koskemaan esimerkiksi vesieristeisiin. Keittiöremonttia isännöitsijälle ilmoittaessa, isännöitsijä kertoo voiko remontin aloittaa suoralta kädeltä vai tarvitaanko remonttia varten tarkempia kirjallisia suunnitelmia. Jos kyse on laajasta remontista, on taloyhtiöllä oikeus nimittää remontille oma valvoja. Valvojan kustannukset maksaa remontin tekevä osakas.
  • Muista asbestikartoitus. Jos remontin aikana joudutaan purkamaan, esimerkiksi laatoitusta, muovimattoa tai seinää on asbestikartoitus tehtävä. Huomioi kuitenkin, että jos asunto on rakennettu vuoden 1994 jälkeen ei asbestikartoitusta tarvitse tehdä, sillä asbesti kiellettiin rakennusmateriaalina 1994 vuoden alussa. Asbestikartoituksen hinta vaihtelee kohteen koon mukaan n. 250 €-650 € välimaastossa.


suunnitelma keittiorempasta
Tässä artikkelissa:

 • Tarkastele toteutuneiden keittiöremonttien hintoja
 • Missä budjeteissa liikutaan erilaisissa keittiöremonteissa
 • Kuinka voit säästää rahaa omassa keittiöremontissasi
 • Keittiöremontin viisi viisautta


Syitä käyttää Urakkamaailmaa:

 • Ilmainen
 • Näe urakoitsijoiden taustatiedot
 • Säästä rahaasi kilpailuttamalla
 • Urakkamaailman asiakaspalvelu
 • Kirjallinen sopimus


Aloita oma keittiöremonttisi tästä
Tutustu myös näihin:

Asbestin purkaminen omakotitalossa

Asbestin purkaminen

putkimies hinta

Putkimies hinta

Avokeittiö erilliskeittiö hinta

Avokeittiön hintoja

sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelu

kopolaatta

Kopolaatta

saneeraus

Saneeraus

puutalon julkisivu

Julkisivuremonttien hintoja

Sisäkaton maalaus hinta

Sisäkaton maalauksen hinta

Valoisa kylpyhuone vesieristys

Vesieristyksen hinta

Kodinhoitohuoneen remontti

Kodinhoitohuoneen remontti

rakennusluvan hankkiminen

Rakennuslupa

toimenpidelupa

Toimenpidelupa

Omakotitalon putkiremontti

Omakotitalon putkiremontin hinta


Urakkamaailma on Suomen käytetyin tapa löytää remontille tekijä:

7 0 2 8 6 7 6 0

Viimeisen 3kk aikana kilpailutettujen remonttien kokonaisarvo.