Keittiöremontin toteutuneita hintaesimerkkejä

Kilpailuta remonttisi ja selvitä paljonko oma keittiöremonttisi tulisi maksamaan

Tilava keittio

Selvitä keittiöremontin hinta kilpailuttamalla remonttisi Urakkamaailman kautta. Tee remontti-ilmoitus alla olevasta napista. Saat noin neljä tarjousta taustatarkistetuilta urakoitsijakäyttäjiltämme.


Aloita oma keittiöremonttisi tästä
Urakkamaailman käyttö on sinulle maksutonta.

Paljonko maksaa unelmiesi keittiöremontti? Alla olevaan listaan on lueteltu toteutuneiden keittiöremonttien hintoja.

Kilpailuta sinäkin keittiöremonttisi käyttämällä maksutonta kilpailutuspalveluamme.


10 hintaesimerkkiä keittiöremonteista:

Keittiöremontti sekä eteisen ja olohuoneen pinnat Helsinki

Tässä käyttäjän jättämässä remontti-ilmoituksessa oli kyseessä keittiöremontin lisäksi olohuoneen ja eteisen pintaremontti, sekä sähkötyöt kaikkiin näihin huoneisiin. Keittiön osalta remontissa toteutettiin purkutyön viimeistely, L-muotoisen keittiön asentaminen sekä valaistuksen asentaminen. Näiden lisäksi remontissa remontointiin pintoja: lattian purkaminen ja paikkaaminen, sekä laminaatin asentaminen, seinien ja katon maalaus sekä jalkalistojen maalaus. Lue lisää tästä remontista.

Keittiöremontin hinnaksi muodostui 4 200 €


Keittiön lattian tasoitus ja laatoitus Kangasala

Tässä omakotitalon keittiöremontissa purkutyöt oli jo tehty. Remontti-ilmoitus piti sisällään uuden tasoituksen ja laatoituksen. Kaikki muut materiaalit paitsi laatat ja saumausaineet kuuluivat urakkahintaan. Lue lisää tästä remontista

Keittiöremontin hinnaksi muodostui 1 200 €


Selvitä keittiöremonttisi hinta, ilmaiseksi


Keittiön kaapinovien ja kiinteiden osien maalaus

Tässä Tampereella sijaitsevassa kerrostalohuoneistossa haluttiin päivittää keittiön ilme pienellä budjetilla. Keittiöremonttiin kuului pelkästään kaapistojen maalaus, sekä joidenkin kiinteiden osien maalaus. Kyseessä oli IKEA:sta ostettu keittiö, ovia oli yhteensä 9 kpl ja laatikoston etuosia 5 kpl. Lue lisää tästä remontista.

Keittiön miniremontin hinta: 405€


Epoq-keittiön asennus

Etelä-Haagassa sijaitseva kerrostalohuoneiston omistaja oli ostanut asuntoonsa Epoq-merkkisen keittiön ja etsi keittiöasentajaa Urakkamaailman kautta. Alkuperäinen asentaja oli peruuttanut tulonsa, ja tekijä tarvittiin löytää nopeasti. Asennus kesti yhteensä kaksi päivää ja saadun arvostelun perusteella työ sujui erinomaisesti. Lue lisää tästä remontista.

Epoq-keittiön asennus: 1200€


Keittiöremppa rivitalossa, Espoo

Tässä Espoossa sijaitsevassa keittiöremontissa haluttiin tehdä hyvinkin perusteellinen keittiöremontti. Vanha keittiö purettiin ja uusi asennettiin. Kustannussäästöjä tuli, kun vesipisteitä ei tarvinnut siirtää, eikä liesituulettimen sijaintia. Samalla uusittiin keittiön lattia. Lue lisää tästä remontista.

Keittiöremontin hinta (ei sisällä kodinkoneita): 6200€


IKEA-keittiön asennus, parketin hionta ja laminaatin asennus

Helsingissä sijaitsevaan noin 40 neliömetrin kokoiseen asuntoon hankittiin uusi IKEA-keittiö, johon etsittiin asentajaa. Samalla parketti haluttiin hioa ja asentaa toisaalle laminaattilattia. Keittiön pinta-ala oli 8 neliömetriä. Keittiöremonttiin kuului myös putki-, ja sähkötyöt. Vesipistettä haluttiin siirtää hieman. Lue lisää tästä remontista.

Keittiöremontin ja lattiaremontin hinta: 4300€


Keittiöremontti rivitalossa, Helsinki

Keittiöremontti aloitettiin purkamalla paksu kiviseinä. Keittiö oli noin 8 neliön kokoinen, ja remontin yhteydessä uusittiin myös keittiön laminaattilattia. Tämän jälkeen keittiö kasattiin uusilla keittiökaapeilla ja tehtiin tarvittavat sähkö-, ja putkityöt. Lue lisää tästä remontista.

Keittiöremontin hinta: 7000€


Keittiön välitilan laatoitus 20 x 40 laatoilla

Tässä remontissa etsittiin tekijää ainoastaan keittiön välitilan laatoittamiseen. Pohjatyöt, tasoitus oli melko lailla jo tehty työn tilaajan toimesta. Laatoitettava ala oli noin 3m x 0,55m. Lue lisää tästä remontista.

Välitilan laatoituksen hinta: 341€


Keittiön lattian laatoitus

Tässä keittiöremontissa uusittiin ainoastaan keittiön lattian laatoitus. Vanhaa lattiaa ei haluttu purkaa alta, vaan uuden lattialaatan asennus tehtiin vanhan lattian päälle. Pinta-alaa työllä oli 24 neliömetriä. Lue lisää tästä remontista.

Lattian laatoituksen hinta: 589€


Täydellinen keittiöremontti Helsingissä

Tähän yksiöön (24m²) oli tulossa putkiremontti, jonka yhteydessä keittiö haluttiin uusia kokonaisuudessaan. Asunnon keittokomero oli noin 2m² kokoinen. Keittiöremontti haluttiin toteuttaa puhtaasti "avaimet-käteen-periaatteella", eli asunnon omistaja halusi ulkoistaa koko urakan luotettavalle urakoitsijalle hoidettavaksi, sisältäen suunnittelun, urakoinnin, materiaalihaut ym. Lue lisää tästä remontista.

Yksiön täydellisen keittiöremontin hinta (sis. kaikki, myös kodinkoneet): 9500€


Katso lisää toteutuneiden keittiöremonttien hintoja.


Löydä keittiöremontillesi luotettava tekijä

Urakkamaailman käyttäminen on maksutonta.Viisi viisautta keittiöremonttiisi

 1. Tiedä mitä haluat!
  • Kaunis ja käytännöllinen keittiö syntyy sinun visioidesi ja remontoijan suorituksen pohjalta, joten suunnitelkaa yhdessä. Jos olet remontoimassa/tilaamassa ensimmäistä kertaa ikinä elämässäsi, kannattaa ottaa vastaan asiantuntijoiden vinkkejä ja näkemyksiä.

 2. Käytännöllinen keittiö on viihtyisä keittiö.
  • Mieti esimerkiksi kuinka saat mahdollisimman kompaktisti luotua lisää kaappitilaa keittiöösi. Keittiön tulee olla käytännöllinen, mutta se ei tarkoita että visuaalisuudesta tulisi tinkiä. Tärkeimpiä keittiön käytännöllisyyden seikkoja on: tarpeeksi laskutilaa, kaappitilan riittävyys, kaappien avautuminen halutusti, riittävä liikkumistila keittiössä.

 3. Tunnelma- vai työvalaistus.
  • Suunnittele yhdessä valitsemasi urakoitsijan kanssa riittävä valaistus kokkailuun, mutta muista myös tunnelmavalaistuksen merkittävyys keittiössäsi. Valaistus on edelleen aliarvostetuimpia asioita remonttien suunnittelussa. Hyvin suunnitellussa keittiössä voi tehdä tarkkuustyötä hyvässä valossa, mutta myös nauttia viinilasillinen hämyisessä tunnelmassa.

 4. Pehmeästi sulkeutuvat kaapistot luovat rauhallisen ympäristön ruoan laittoon.
  • Pieni asia, mutta iso muutos verrattuna aina paukkuviin ja koliseviin kaapin oviin. Melu on ihmiselle yksi luonnollisista stressin aiheuttajista ja minimoimalla keittiön kaappien paukahdukset vähennät sekä omaa, että muiden asunnossasi olevien stressitasoja.

 5. Valitse remonttiin hyvä ammattilainen.
  • Halvin ei välttämättä ole paras. Kilpailuta keittiöremonttisi, ja muista tarkistaa urakoitsijan taustatiedot. Tarkista ennakkoperintärekisteriin kuuluminen, jotta olet oikeutettu kotitalousvähennykseen, ja aiempien asiakkaiden arvostelut. Urakkamaailmaan pääsevät ainoastaan urakoitsijat, joiden taustatiedot ovat kunnossa ja voit rennoin mielin valita urakoitsijan. Asiakaspalvelumme auttaa sinua aina, jos sinulla tulee kysyttävää tai ongelmia remonttisi suhteen. Keittiöremonttiin voi olla hyvä idea palkata remontin valvoja, joka varmistaa puolestasi, että remontti sujuu hyvin ja urakoitsija tekee työnsä ammattimaisesti. Lue lisää remontin valvonnasta.

 6. Virallisuudet ja ilmoitukset
  • Jos asut asunto-osakeyhtiössä koskee sinua asunto-osakeyhtiölaki. Asunto-osakeyhtiölaki velvoittaa osakasta ilmoittamaan remonteista, jotka vaikuttavat taloyhtiön vastuulla oleviin rakenteisiin tai naapureihisi. Keittiöremontti on pääsääntöisesti remontti josta tulee ilmoittaa, varsinkin jos remontin takia joudutaan purkamaan seiniä tai koskemaan esimerkiksi vesieristeisiin. Tämän takia kannattaa tulevasta keittiöremontistasi varmuuden vuoksi ilmoittaa taloyhtiösi isännöitsijälle, ja hän ilmoittaa voiko remontin aloittaa suoralta kädeltä vai tarvitaanko remonttia varten tarkempia kirjallisia suunnitelmia ym. Jos on kyse laajasta remontista on taloyhtiöllä oikeus nimittää remontille oma valvoja, joka varmistaa, että remontti hoidetaan hyvän rakennustavan mukaisesti ja että taloyhtiön rakenteisiin ei aiheuteta haittaa. Valvojan kustannukset maksaa remontin tekevä osakas.
  • Toinen tärkeä asia muistaa on asbestikartoitus. Jos remontin aikana joudutaan purkamaan, esimerkiksi laatoitusta, muovimattoa tai seinää on asbestikartoitus tehtävä. Huomioi kuitenkin, että jos asunto on rakennettu vuoden 1994 jälkeen ei asbestikartoitusta tarvitse tehdä, sillä asbesti kiellettiin rakennusmateriaalina 1994 vuoden alussa. Asbestikartoituksen hinta vaihtelee kohteen koon mukaan n. 250€-650€ välimaastossa.Tutustu myös muihin kauttamme kilpailutettujen remonttien toteutuneisiin hintoihin:

Terassin rakentaminen

Remontti Helsingissä

Parketin hionnan hinta esimerkkejä

Remontin kilpailuttaminen

Kylpyhuoneremontin ABC

Rakennusalan yleiset sopimusehdot


Tässä artikkelissa:

 • Katso 10:n toteutuneen keittiöremontin hintaa
 • Missä budjeteissa liikutaan erilaisissa keittiöremonteissa
 • Kuinka voit säästää rahaa omassa keittiöremontissasi
 • Keittiöremontin viisi viisautta


Syitä käyttää Urakkamaailmaa:

 • Ilmainen
 • Näe urakoitsijoiden taustatiedot
 • Säästä rahaasi kilpailuttamalla
 • Urakkamaailman asiakaspalvelu
 • Kirjallinen sopimus


Aloita oma keittiöremonttisi tästä


Tutustu myös näihin:

Asbestin purkaminen omakotitalossa

Asbestin purkaminen

putkimies hinta

Putkimies hinta

Avokeittiö erilliskeittiö hinta

Avokeittiön hintoja

puutalon julkisivu

Julkisivuremonttien hintoja

Parketti maksaa

Parketin asennus

Sisäkaton maalaus hinta

Sisäkaton maalauksen hinta

Valoisa kylpyhuone vesieristys

Vesieristyksen hinta

Kodinhoitohuoneen remontti

Kodinhoitohuoneen remontti

rakennusluvan hankkiminen

Rakennuslupa

Omakotitalon putkiremontti

Omakotitalon putkiremontin hinta

vastaava työnjohtaja, Milloin tarvitsee työnjohtajan?

Vastaava työnjohtaja

Yläkerran rakentaminen

Yläkerran rakentaminen


Urakkamaailma on Suomen käytetyin tapa löytää remontille tekijä:

6 8 6 8 5 0 4 8

Viimeisen 3kk aikana kilpailutettujen remonttien kokonaisarvo.