Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

1,5-kerroksisen talon yläkertavarauksen LVI-työt

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

50 m2

 Sijainti

Oulu

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

27.02.2021

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Olemme rakentamassa yläkertavarausta vuonna 2013 rakennettuun puolitoistakerroksiseen omakotitaloon noin helmikuun 2021 puolivälistä alkaen ja tarvitsemme LVI-töille ja niihin mahdollisesti liittyville, pakollisille suunnitelmille tekijän. Yläkerta on tällä hetkellä kylmänä eikä siellä ole kattorakenteiden lisäksi muita rakenteita.

Timpuritöitä tulee tekemään yksi täysipäiväinen henkilö ja tarkempaa aikataulua voidaan sopia sen perusteella, mitä on syytä olla rakennettuna ennen sähköasennusten tekemistä. Tavoite on saada rakennustyöt portaita lukuun ottamatta valmiiksi maaliskuun aikana.

Yläkertaan tulee pohjapiirroksen mukaiset huoneet korkeintaan pienillä muutoksilla. Lämmitykseksi tulee vesikiertoinen lattialämmitys, jonka putket on tarkoitus vetää itse valmiita uralevyjä käyttäen. Sen osalta tarvitaan siis kytkennät ja tarvittava testaus. Lisäksi kylpyhuoneeseen tarvitaan käyttövesiputket ja viemäröinnit. Pohjapiirroksesta poiketen kylpyhuoneen oven viereiselle seinälle on tarkoitus laittaa suihku. Ilmanvaihto tarvitaan tilaan soveltuvasti suunniteltuna ja toteutettuna.

Ilmoita tarjouksessa, jos siitä puuttuu jotain LVI-töihin liittyvää välttämätöntä, joka aiheuttaa lisäkustannuksia tarjotun hinnan lisäksi.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua