Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Ajoliuskan ja pienen piha-alueen kivetys pohjatöineen.

Hinta 14800,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

80 m2

 Sijainti

00570 Helsinki, Suomi

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

01.04.2017

 Siivous

-

 Kategoria

Laatoitus- ja kivetys
Pihan huolto

Kuvaus

Historialliseen rivitaloon kuuluvan huoneiston pienelle piha-alueelle ja ajoliuskaan halutaan asentaa laadukas pihakivetys.

Ajoliuska on voimakkaasti tieltä alaspäin kallistuva. Ajoliuskan pinnoitteena on ollut aiemmin asfaltti betonipäällykselle asetettuna. Ajoliuskan pinnoitteet on poistettu, kun ajoliuskan vieressä oleva korkea tukimuuri uusittiin viime syksynä ja nyt ajoliuskan pinta on hiekkaa ja sepeliä.

Piha-alueella kivetys tulee alueelle, jossa on tällä hetkellä pinnoitteeena sepeliä, kivituhkaa/hiekkaa ja n. viiden neliön osalta nurmikkoa. Nurmikon alla on myös kuulemma sepeliä.

Kivimateriaalina on vaalea/valkoinen noppakivi ja samansävyinen klassikkokivi/ nupukivi.
Kivetystöiden yhteydessä pihalle asennetaan muutama ulkovalaisin.

Remontin tilaaja voi hankkia kivet ja valaisimet valmiiksi rakennuspaikalle ellei muuta sovita.
Remonttiin kuuluvat valaistusasennukset voi sisällyttää hintaan, antaa erillistarjouksena tai remontin tilaaja voi hoitaa niihin tekijän erikseen.

Kivetettävän alueen todellinen pinta-ala ei ole tiedossa, kirjaamamme 80m2 on ns. hiha-arviomme. Suosittelemme urakoitsijan käyvän kohteessa mittaus- ja tarkastuskäynnillä ja antavan kiinteän urakkatarjouksensa sen jälkeen. Virallinen asemapiirros on olemassa, mutta se on 50-luvulta eikä siihen ole merkitty mittoja.

Työt voi puolestamme aloittaa mahdollisimman pian. Urakoitsijan toivotaan antavan tarjouksensa yhteydessä ehdotuksen työn toteutuksen aikataulusta.

Alla kuvia, joista ensimmäisessä ja kolmannessa näkyy kivetettävä ajoliuska ja piha-alue. Ensimmäinen kuva on otettu sisältä ikkunastamme, toinen kadulta.

Kolmannessa kuvassa on piirtämämme luonnos kivetettävästä pihasta, piirros on tehty asemapiirroksen päälle. Tarvittaessa teemme pihasta ja kivetyksestä tarkemman suunnitelman, kun olemme sopineet urakoitsijan kanssa tarkemmin työstä ja etenemisestä.





Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua