Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Alakerran muokkaus (seinien kaataminen ja huoneen remontointi)

Hinta 4218,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Erillistalo

 Pinta-ala

25 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

11.08.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Alakerrassamme sijaitsee virallisessa yhtiöjärjestyksessä merkitty pukeutumistila (käytännössä tv-huone) jonka yhteydessä on vaatehuone/pieni varasto. Huone on pääosin maan alla, maan pinnalla ovat seinän ylärajassa olevat kapeat ikkunat. Haluaisimme kaataa vaatehuoneen seinät pois ja tehdä tv-huoneesta isomman. Poistettava vaatehuone on merkitty kuviin punaisella ympyrällä. Sen koko on noin 6 m2 ja koko remontoitavan alueen noin 25 m2.

Vaatehuoneen ja tv-tilan katot ovat eri korkeudella ja vaatehuoneen päällä on luultavasti ilmanvaihtokanavia tms. Katot voivat jäädä eri korkeudelle jatkossakin. Kaadettavaksi tarkoitetut seinät ovat kaikki kevyitä, ei kantavia (ehkä gyprocia?). Kahdessa kohtaa on katkaisijat eli seinissä menee sähköä.

Lisäksi vaatehuoneessa on sähkökaappi, joka toivotaan naamioitavaksi mahdollisimman huomaamattomaksi. Huoneen yhteydessä on myös sauna ja kylpyhuone, jonne kulku jää ennalleen (sininen nuoli).

Remontti sisältäisi siis seinien kaadot, sähkötyöt, parketin ja listojen uusimisen koko tilaan sekä kaikkien jäljelle jäävien seinien maalaamisen.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua