Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Alapohjan timanttisahaus ja yhden harkkoseinän purku (omakotitalon kellari Espoossa)

Hinta 2200,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

78 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

31.08.2020

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Pyydän tarjousta omakotitalomme kellarin alapohjan- ja yhden ei kantavan seinän purusta. Tarjous urakkahintana sisältäen kaikki kulut alla määritetystä urakasta (työt, matkakulut, kaikki tarpeelliset työkalut, suojaukset, alipaineistajan jos pölyä). Urakoitsijalla pitää olla vastuuvakuutus voimassa.

Urakan sisältö
- Kellarin alapohjan teräsbetonin timanttisahaus sopiviksi paloiksi niin että palat on helppo kantaa ulos kellarista n. 40cm x 40cm max 20kg paloina. Sahaus on tehtävä mahdollisimman pölyttömästi ja mahdollisimman pienellä vedenkäytöllä tai kuivana.

- Yhden ei kantavan väliseinän (katso kuva) purkutyö (sopivina poiskannetavina paloina purettuna). purkumateriaalin poisviennin hoitaa tilaaja.

Tavoitteena on pitää kellari mahdollisimman kuivana ja pölyttömänä työn ajan. Alipaineistus ja pienet suojaukset urakoitsijan toimesta. Kellari on avointa tilaa ja kaikki seinäpinnat on harkkorakenteisia (ollut varastokäytössä). Kellarista ei ole portaita / pääsyä muihin ylempien kerroksien tiloihin. Kellarissa on vesipiste ja pistorasioita.

Tilaaja hoitaa (ei kuulu urakkaan):
- Lattiabetonien ja muun purkumateriaalin poisvienti
- LVIS työt

Muuta:
Työn aloitus aikaisintaan heinäkuun puolessa välissä.
Tilaaja tyhjentää kellarin työn ajaksi irtotavaroista ja hyllyistä. Tilaaja hoitaa tilassa olevan lämminvesivaraajan noston ylöspäin pois työn tieltä.



Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua