Asbestipurkutyö wc:ssä

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Rivitalo
Pinta-ala 2 m2
Remontti toteutettiin 20.07.2022
Kategoria Purkutyöt
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Remontoitavaksi tulevasta wc:stä on löytynyt asbestia (antofylliitti). Asbestia löytyi seinälaatasta. Seinässä on kahdessa kerroksessa laattoja ja asbesti löytyi alemmasta laattakerroksesta. Lattiasta ei asbestia löytynyt mutta haluamme koko wc:n purun asbestipurkuna.

Kyse on erillisestä wc:stä, joka sijaitsee eteiseisessä. Kyseessä on -69 rakennettu rivitalo ja wc sijaitsee sen sisääntulokerroksessa. Wc:ssä on pieni ikkuna lavuaarin yläpuolella. Wc:n tarkat mitat ovat pituus 135 cm x leveys 122 cm ja korkeus 237. Pituudessa tai leveydessä ei ole huomioitu liitteenä olevassa kuvassa näkyvää putkikotelointia. Kotelossa kulkee todennäköisesti viemäriputki. Kuvassa näkyvä patteri on tarkoitus poistaa kokonaan. Wc:ssä on sähköinen lattiaöämmitys. Kuvassa oleva lavuaari, taso ja hana tullaan myymään eli ne eivät mene roskiin.

Purun aloitus on vahvana toiveena saada alkamaan 22.7. Tarjoa purkutyötä siten, että se kattaa kaikki työkustannukset, suojauskustannukset, materiaalikustannukset sekä matkakustannukset. Mikäli on mahdollista tarjota purkutyö myös sisältäen jätekustannukset, niin tarjoa siten tai erittele mikäli jätekustannukset eivät sisälly tarjoukseen.

Asuntoa on mahdollista päästä katsomaan perjantaina 28.6. (koko päivä) tai maanantaina 1.7. (aamupäivä).

Tarjoukset viimeistään keskiviikkona 3.7.2019.


Miten Urakkamaailma toimii