Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Asbestipurkutyö wc:ssä

Hinta 1100,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

2 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

20.07.2022

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Purkutyöt

Kuvaus

Remontoitavaksi tulevasta wc:stä on löytynyt asbestia (antofylliitti). Asbestia löytyi seinälaatasta. Seinässä on kahdessa kerroksessa laattoja ja asbesti löytyi alemmasta laattakerroksesta. Lattiasta ei asbestia löytynyt mutta haluamme koko wc:n purun asbestipurkuna.

Kyse on erillisestä wc:stä, joka sijaitsee eteiseisessä. Kyseessä on -69 rakennettu rivitalo ja wc sijaitsee sen sisääntulokerroksessa. Wc:ssä on pieni ikkuna lavuaarin yläpuolella. Wc:n tarkat mitat ovat pituus 135 cm x leveys 122 cm ja korkeus 237. Pituudessa tai leveydessä ei ole huomioitu liitteenä olevassa kuvassa näkyvää putkikotelointia. Kotelossa kulkee todennäköisesti viemäriputki. Kuvassa näkyvä patteri on tarkoitus poistaa kokonaan. Wc:ssä on sähköinen lattiaöämmitys. Kuvassa oleva lavuaari, taso ja hana tullaan myymään eli ne eivät mene roskiin.

Purun aloitus on vahvana toiveena saada alkamaan 22.7. Tarjoa purkutyötä siten, että se kattaa kaikki työkustannukset, suojauskustannukset, materiaalikustannukset sekä matkakustannukset. Mikäli on mahdollista tarjota purkutyö myös sisältäen jätekustannukset, niin tarjoa siten tai erittele mikäli jätekustannukset eivät sisälly tarjoukseen.

Asuntoa on mahdollista päästä katsomaan perjantaina 28.6. (koko päivä) tai maanantaina 1.7. (aamupäivä).

Tarjoukset viimeistään keskiviikkona 3.7.2019.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua