Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Autotallin betonilattian kaatojen korjaus ja viemärin viimeistely

Hinta 3330,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

60 m2

 Sijainti

Tampere

 Rakennuksen ikä

30

 Remontin toteutus

13.12.2020

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Kyseessä 60m2 erillinen autotalli, jonka betonilattiaan pitäisi saada kaadot oikeaan suuntaan, jotta auton vähäisetkin sulavedet eivät valu seiniä pilaamaan - eli tehtävä seinän vierustoille korjaavat valut tai vastaava menettely. On ajateltu esim. kevyen valun tekemistä muutaman kymmenen senttiä reunoille jollain korjaussetillä, mutta omasta puolesta ei riitä taidot eikä etenkään aika.

Talli on kylmä (tai puolilämmin), siellä ei ole viemäröintiä (eikä sellaista tarvitakaan), mutta jonkinlainen lattiakaivo on olemassa, joka ei kuitenkaan ilmeisesti johda mihinkään ("lattiakaivon" muovipömpeli on umpinainen). Edellinen omistaja mainitsi, että viemäröinti on vedetty valmiiksi, mutta tähän en luottaisi. Tärkeintä olisi siis saada ohjattua vedet pois seinän välittömästä läheistyydestä lattian kallistuksen keinoin, sillä kipsiseinät menevät muuten vaihtoon muutaman vuoden välein vaikka vesiä kuinka swiippaa pois. Ilmanvaihtoa tehostettu, mutta ei riitä.

Heitä tarjous, tai ehdota fiksumpaa toimenpidettä jos sellainen tulee mieleen. Lisätietoja kryptiseen toimeksiantoon annan mielelläni.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua