Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Erillisen vessan täysremontti

Hinta 1015,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

-

 Pinta-ala

3 m2

 Sijainti

Oulu

 Rakennuksen ikä

19

 Remontin toteutus

01.02.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti
Huoneistoremontti
Vesi

Kuvaus

Oulussa sijaitsevan vuonna 2000 rakennetun omakotitalon wc-remontti. Kyseessä 1,5m x 1,5m kokoinen erillinen wc, jossa vino katto (korkeus 2,5-2,7m), eli pinta-ala 2,25m2. Tilassa ei ole lattiakaivoa. Wc sijaitsee heti ulko-oven vieressä.

Tarjoukseen tulisi sisällyttää purkutyöt, tällä hetkellä lattiassa on laatta + yhden laatan nosto seinälle + kaluston takana jonkin verran. Seinällä tapetti. Kaikki kalusteet vaihtuu. Kattoa ei tarvi vaihtaa, mutta kattolistat voisi vaihtaa. Lisäksi olisi hyvä, jos ovenkarmit voitaisiin hioa ja maalata.

Lattiaan halutaan Bauhausin 6-kulmainen laatta (https://www.bauhaus.fi/lattialaatta-hexo-musta.html) ja seinälle n 120cm korkeuteen valkoinen 30x60 laatta (https://www.bauhaus.fi/seinalaatta-snow-white-30-x-60-cm-kiiltava-valkoinen.html) Seinän yläosaan tulee tapetti. Kalusto tulee olemaan yhden seinän levyinen ja vesipiste + pönttö pysyvät vanhoilla paikoilla. Voimme ostaa itse ison osan tarvikkeista, mutta esim tasoitteet olisi hyvä tulla tekijän kautta.

Toivon, että tarjoukseen sisältyisi kaikki työt sisältäen lvi- ja sähkötyöt. Lisäksi toivon, että tarjouksessa on eriteltynä purkamisen ja siivouksen/jätteiden kuljetuksen osalta erittely, jotta voidaan harkita, että tehdäänkö mahdollisesti jotain itse.

Remontin aloitusaikataulu on aika joustava, mutta toive on 2019 vuoden alkupuolella.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua