Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Hämäräkytkin ja valokatkaisija vaihto

Hinta 427,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

05.11.2022

 Siivous

-

 Kategoria

Sähkötyöt

Kuvaus

Pihaportin valo ja talon kattolipan alla roikkuva valo ovat toimineet hämäräkytkimellä. Myös talon numerovalo on aiemmin ollut samalla hämäräkytkimellä toimiva, mutta joskus se ei enää toiminut. Talvella 2022 kuului myrskyn yhteydessä poksahdus ja nämä valot sekä saman sulakkeen takana olevat sisävalo menivät pimeiksi. Sulakkeen vaihto ei poistanut ongelmaa ulkovaloissa. Sisävalot saatiin toimimaan. Myöskään lamppujen vaihto ulkovaloihin ei auttanut. Vika todennäköisesti hämäräkytkimessä, joka sijaitsee katon lipan alla noin 4m korkeudessa. Kohteessa mahdollisuus lainata tikkaita työn ajaksi.

Lisäksi sisätiloissa on kaksi valokatkaisijaa, jotka eivät toimi oikein. Toinen ei pysy kiinni asennossa ja valo palaa koko ajan. Toinen vetää välillä vieressä olevan valokatkaisijan mukaansa. Eli jos haluaisi sytyttää vain toisen kytkimen avulla syttyvän valon, myös vieressä olevan kytkimen avulla toimiva valo syttyy.

Toivoisimme, että edellä mainitut kolme ulkovaloa saataisiin taas hämäräkytkimellä toimiviksi ja sisällä olevat katkaisijat toimisivat.

Kysyisin paljonko tällainen sähkötyö tulisi maksamaan ja minkälaisella aikataululla työn pääsisi tekemään?


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua