Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Huoneistoremontti, sis. mm. lattian asennus, maalaus ja pienimuotoisia märkätilatöitä

Hinta 3998,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

82 m2

 Sijainti

Pirkkala

 Rakennuksen ikä

14

 Remontin toteutus

01.07.2021

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti
Pienet putkityöt

Kuvaus

Remontoitava asunto on vuonna 2006 valmistunut kaksikerroksinen 82 neliöinen rivitaloasunto Pirkkalan Partolassa. Asunto tulee olemaan tyhjänä remontin ajan.

Pyydän tarjousta seuraavasta remontista materiaalikulut sisältäen:

- Keittiön vesihanan vaihtaminen kaarevaan vesihanaan.

-Non-woven tapetin poistaminen kolmesta seinästä.

- Kahden makuuhuoneen kaikkien seinien maalaaminen. Olohuoneen kahden seinän maalaaminen. Toinen olohuoneen seinistä on iso, portaikkoon jatkuva seinä. Yhdestä makuuhuoneen seinästä ja olohuoneen seinästä tulee ennen maalausta tasoittaa kohdat, joissa seinissä on ollut kiinni televisio ja hylly. Myös muut maalattavat seinäpinnat tulee tasoittaa tarvittaessa. Suunniteltu käytettäväksi Tikkurilan maaleja.

- Vanhan laminaattitilattian purkaminen alakerrasta noin 30-35 neliömetrin alueelta. Uuden laminaatin asentaminen samalle alueelle. Tämä saattaa edellyttää alimpien portaiden osittaista purkamista, jotta työ on mahdollista suorittaa. Nykyisen laminaatin alla on parketti. Suunniteltu laminaatiksi Kaindl Trendline Tammi Nordic-laminaattia.

- Hyllyjen purkaminen vaatehuoneesta. Hyllylevyt lähtevät nostamalla pois. Seinään ruuvattujen metallilistojen purkaminen. Vaatehuoneen seinien tasoittaminen ja kahden vaatehuoneen seinän maalaaminen. Suunniteltu käytettäväksi Tikkurilan maalia.

- Sisäikkunan tekeminen vaatehuoneen ja alakerran aulatilan väliseen seinään. Seinään täytyy puhkaista ikkuna-aukko, johon asennetaan yksinkertainen lasi. Ikkuna-aukon reunat tulee viimeistellä rakentamalla ikkunalaudat.

- Vanhan suihkuseinän purkaminen ja uuden asentaminen. Suihkun vaihtaminen sadevesisuihkuun.

- Kylpyhuoneen katon maalaaminen.

- Saunan seinien, katon ja lauteiden käsittely sävyttävällä saunavahalla. Seinät ja katto mustalla ja lauteet selkänojalautoineen valkoisella.

Liitteenä asunnon ala- ja yläkerran pohjapiirrokset. Pohjapiirrokseen on merkitty vihreällä nuolella paikka, johon vaatehuoneen ja aulatilan väliseen seinään on tarkoitus tehdä sisäikkuna.

Remonttiin on saatu toimenpidelupa isännöitsijältä. Tekninen isännöitsijä valvoo remonttia.

Edellytämme, että keittiön hanan vaihdon ja suihkun vaihdon suorittaa lvi-alan ammattilainen. Lisäksi edellytämme, että suihkuseinän purkamisen ja asennuksen suorittavalla henkilöllä on voimassa oleva märkätilan vedeneristäjän sertifikaatti.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua