Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Ilmalämpöpumppu ja sen asennus

Hinta 2200,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

86 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

35

 Remontin toteutus

20.02.2009

 Siivous

-

 Kategoria

Ilmalämpöpumpun asennus

Kuvaus

Hei,

As Oy Kartanonaukiosta viiden asunnon osakkaat etsivät asunnon viilentämiseen käytettävän ilmalämpöpumpun toimittajaa ja asentajaa. Asunnot ovat kooltaan noin 50-90 neliötä. Asunnot olisi hyvä kartoittaa erillisellä kartoituskäynnillä. Tarjous pyydetään antamaan siis viidestä asunnosta.

Yhtiö edellyttää osakkaan ja yhtiön välisen sopimuksen tekemistä. Sopimus annetaan kartoituskäynnillä tarjouksenantajalle perehdyttäväksi. Sopimus edellyttää asennukselta muun ohella seuraavaa:

"Ulkoyksikön keskiäänitason tulee jäädä selvästi alle 46 dB:n siten, että jos pumppuja asennetaan lisää, niiden yhteinen äänitaso jää alle 46 dB:n. Myös runkoäänien vaimentamisesta on huolehdittava. Laite on sijoitettava omilla jaloilla seisovan telineen päälle irti seinästä. Kondenssivesien johtaminen on tehtävä siten, että talon rakenteille ei aiheudu haittaa. Kondenssivedet eivät saa talvella aiheuttaa ylimääräistä liukkautta jäätyessään. Parvekkeille asennettavien koneiden kondenssivettä ei voi johtaa vapaasti tippumaan parvekkeelta alas. Laite sijoitetaan semmoiseen paikkaan, missä se ei vaikuta talon julkisivuun ja että se on mahdollisimman näkymätön taloyhtiön yhteiseltä pihalta katsoen. Laite peitetään puu- tms. mahdollisimman huomiota herättämättömällä kotelolla. Mikäli laitteen sijoittaminen ei kyseisessä huoneistossa ole mahdollista edellä selostetulla tavalla voi hallitus poikkeustapauksessa antaa luvan sijoittaa laite erikseen sovittavalla, mahdollisimman vähän ulkonäköhaittaa aikaan saavalla tavalla."

"Asennuksen saa tehdä vain ammattitaitoinen asentaja."

Muutostyöhakemus yhtiön hallitukselle edellyttää myös selvitystä laite- ja asennustiedoista, jotka tarjouksenantajaa pyydetään toimittamaan kartoituskäynnin jälkeen ja sen perusteella.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua