Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kaivuu- ja maansiirtotyöt / viemäriputkien asentaminen kaivantoon

Hinta 5925,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Orimattila

 Rakennuksen ikä

57

 Remontin toteutus

15.03.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Maankaivuu
Pihan huolto

Kuvaus

Talon ulkopuoliset kaivuu- ja putkityöt omakotitalomme liittämiseksi kunnalliseen viemäriin liitteenä 1 olevan suunnitelman mukaisesti. Viemäriputken pituus talon ulkopuolella on n. 10metriä. Putki on tarkoitus routaa varten eristää finnfoamilla.

Vanha betoninen lokakaivo on tarkoitus jättää pelkästään salaojavesien/huleviesien käyttöön ja uusia sen alkuperäinen betonin laskuputki muovisella viemäriputkella sekä liittää patoventtiili/tulvaventtiili siihen liitteen 2 mukaisesti. Uusittavan purkuputken pituus on n. 25-30metriä. Patoventtiiliä/tulvaventtiiliä tarvitaan sillä laskuoja tulvii ajoittain muuten niin paljon, että vesi nousee sieltä kellariimme asti salaojaputkia pitkin.

Työ on tarkoitus teettää siten, että kaikki edellä mainitut talon ulkopuoliset työt tarvikkeineen ja materiaaleineen olisivat maansiirtoliikkeen vastuulla, ellei jotain erikseen toisin sovita. Talon sisäpuoliset työt on tarkoitus teettää erikseen sopien putkityöfirmalla, jonka kanssa työt täytyy yhteen sovittaa samoin kuin sopiminen vesilaitoksen kanssa liitoksen tekemisestä kunnan viemäriliittymään. Talon kivijalkaan/kellarin seinään joudutaan tekemään putkifirman toimesta uusi reikä viemäriputkelle, sillä viemäriputken reitti muuttuu aiempaan nähden.

Minkälaisella hinnoittelumallilla toteuttaisitte hankkeen ja mikäli olisi arvioitu kokonaiskustannus? Aikataulujen suhteen olemme joustavia. Olemme valmiit kuuntelemaan näkemyksiä/ideoita siitä, miten tämä hanke kannattaisi toteuttaa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua