Kaivuu- ja maansiirtotyöt / viemäriputkien asentaminen kaivantoon

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Rakennuksen ikä 57
Remontti toteutettiin 15.03.2019
Kategoria Kaivuutyö Muu pihatyö
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Talon ulkopuoliset kaivuu- ja putkityöt omakotitalomme liittämiseksi kunnalliseen viemäriin liitteenä 1 olevan suunnitelman mukaisesti. Viemäriputken pituus talon ulkopuolella on n. 10metriä. Putki on tarkoitus routaa varten eristää finnfoamilla.

Vanha betoninen lokakaivo on tarkoitus jättää pelkästään salaojavesien/huleviesien käyttöön ja uusia sen alkuperäinen betonin laskuputki muovisella viemäriputkella sekä liittää patoventtiili/tulvaventtiili siihen liitteen 2 mukaisesti. Uusittavan purkuputken pituus on n. 25-30metriä. Patoventtiiliä/tulvaventtiiliä tarvitaan sillä laskuoja tulvii ajoittain muuten niin paljon, että vesi nousee sieltä kellariimme asti salaojaputkia pitkin.

Työ on tarkoitus teettää siten, että kaikki edellä mainitut talon ulkopuoliset työt tarvikkeineen ja materiaaleineen olisivat maansiirtoliikkeen vastuulla, ellei jotain erikseen toisin sovita. Talon sisäpuoliset työt on tarkoitus teettää erikseen sopien putkityöfirmalla, jonka kanssa työt täytyy yhteen sovittaa samoin kuin sopiminen vesilaitoksen kanssa liitoksen tekemisestä kunnan viemäriliittymään. Talon kivijalkaan/kellarin seinään joudutaan tekemään putkifirman toimesta uusi reikä viemäriputkelle, sillä viemäriputken reitti muuttuu aiempaan nähden.

Minkälaisella hinnoittelumallilla toteuttaisitte hankkeen ja mikäli olisi arvioitu kokonaiskustannus? Aikataulujen suhteen olemme joustavia. Olemme valmiit kuuntelemaan näkemyksiä/ideoita siitä, miten tämä hanke kannattaisi toteuttaa.


Miten Urakkamaailma toimii
Hinta

5925,00 €

Sijainti Orimattila

Tarvitsetko apua?