Käyttövesiputkien uusiminen

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Rivitalo
Pinta-ala 99 m2
Remontti toteutettiin 19.12.2019
Kategoria Vesi
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Käyttövesiputkien uusimista
- Lämmitysmuoto on kaukolämpö
- Putkiremontin kohteena käyttövesi
- Urakkaan kuuluu putkien vaihto
- Urakasta ei ole tehty suunnitelmaa
- Kohteessa ei tarvitse tehdä läpivientejä
- Putkiston ikä on 40

Puurunkoinen ja verhoiltu rivitalo AS OY Sahratie 1. Asunto on kaksi kerroksinen. Kohteessa ollut juuri vesivahinko, putkien nousukotelon sisällä, jossa kahden putken hitsausliitokseen on tullut pistosyöpymä pienen ajan sisällä. Kohteessa on tällä hetkellä tehty kuivaus ja purettu kastuneet pinnat pois (keittiö, kph ja makuuhuone) ja kaikki putkilinjat ovat siis myös näkyvillä. Putket kulkevat alhaalta huoneistosuluista keittiön kautta yläkertaan putkikotelossa kylpyhuoneeseen ja keittiön katossa alakerran wc tilaan. Uusittavia putkia on kolme, kylmä- ja lämminvesiputket sekä kaukolämmön putki. Uusittava metrimäärä max 15 metriä eli 15x3=45 metriä. Kuvat liitteenä kuvaamassa putkien kulkua asunnossa.

Yhtiö ei ole ollut halukas uusimaan putkia tässä vaiheessa yhtiön lukuun ja tämän takia osakas harkitsee uusimista itse, ettei vahinko uusiutuisi lähitulevaisuudessa.

Tarjouksessa pyydän siis hinta-arviota vanhojen näkyvissä olevien putkien uusimista kuvatulta matkalta, niin että keittiön ja kylpyhuoneen putket/vesipisteet on liitettävissä näihin. Yhtiö vastaa kylpyhuoneen putkitöistä ja keittiön vesipisteiden liittämisestä.

Alustavaan tarjouksen pyydän, jätä tarjous mielellään tähän palveluun tai sähköpostiini. Puheluihin ei välttämättä ehdi vastata.
- Työn arvioitu kesto tunneissa ja työn tuntihinta
- Materiaalikustannukset

Parhaiden alustavien tarjousten perusteella kohteeseen tutustuminen ennen lopullista sitovaa tarjoustaMiten Urakkamaailma toimii