Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Keittiön ehostus, lautalattian kunnostus ja muuta pienempää

Hinta 5930,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

57 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

56

 Remontin toteutus

17.03.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti
Keittiöremontti

Kuvaus

Kyseessä on 60-luvun kerostalokaksio, jossa putkiremontti tehty 2013. Asunnossa on paljon alkuperäistä, mutta esim. seinäpinnat on maalattu hiljattain. Asunto on tyhjillään, joten sikäli remontointi on helppoa. Asunto siirtyy hallintaani 1.4. ja toivon remontin alkavan mahdollisimman pian huhtikuussa.

Suurin remontin kohde on leittiö, jossa uusitaan ainakin ovet, vetmet ja tasot, mahdollisesti myös lattia, joka nyt muovimattoa. Liesituulettimen vaihto mahdollinen, paikkaa ei tarvitse muuttaa. Muutoin kodinkoneet kelpaavat nykyisellään, samoin tiskipöytä.

Kylpyhuone on putkiremontin jäljiltä hyvässä kunnossa, mutta siellä pitäisi poistaa pyörätuoliasukkaan aputukia ja paikata niistä johtuvat jäljet laattoja uusimalla. Lisäksi tarvitaan jonkinlainen suihkuratkaisu (seinä tmv.).

Eteisessä ja olohuoneessa on mäntylautalattia, joka kaipaa hiontaa ja lakkausta. Eteisessä kiinteä kaappi, joka puretaan, vaikutaa myös lattiaan. Tämä vaatii varmaan myös seinän kunnostusta siltä osin. Lattian yhteydessä myös jalkalistojen kunnostus/uusiminen.

Jos budjettiin mahtuu, tulisi lisäksi maalattavaksi ovenkarmit 5 kpl ja ovet 3-4 kpl.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua