Keittiön, eteisen & makuuhuoneen tapetointi

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Pinta-ala 30 m2
Remontti toteutettiin 01.04.2020
Kategoria Tapetointi
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Olemme muuttamassa uudiskohteeseen (1. krs), joka näillä näkymin on muuttovalmis joulun paikkeilla. Eteiseen ja siitä suoraan jatkuvaan avokeittiön taustaseinään on tulossa William Morrisin Blackthorn -tapettia ja eteisen viereiseen, pienempään makuuhuoneeseen Morrisin Meadow Sweet -tapettia. Tapetit on jo tilattu, mutta liisteriä tai työvälineitä meillä ei ole. Tapetoitavat pinnat maalataan ja tasoitetaan jo valmiiksi niin, että urakka voidaan aloittaa suoraan tapetoinnista. Tapetoinnissa tulee ottaa huomioon kohdistettavia kuvioita.

Eteisessä tapetoitavat seinien leveydet ovat: 80cm, 780cm (tälle seinälle tulee sekä iso liukuovikaappi että asennetaan keittiöt, eli esillä olevaa yhtenäistä pintaa on vähän) ja 280cm (tällä seinällä on ovi makuuhuoneeseen ja sulakekaappi. Lisäksi ulko-oven päälle tulee myös pätkä tapettia.

Korkeus makuuhuoneessa on 2730 cm ja keittiö/eteisessä 2350 cm.

Lisäksi keittiön välitilaan tuleva tapetti tulisi lakata siihen sopivalla lakalla, jotta se kestäisi hyvin keittiössä. Lieden ylle tullaan lisäksi asentamaan lasilevy keittiöfirman kautta myöhemmin.

Makuuhuoneen seinien leveydet ovat: 440 cm ja 280 cm. Huoneessa on todella iso ikkuna.

Aikataulu: Toivomme, että pääsisimme muuttamaan vielä ennen joulua / joulun välipäivinä, joten toivomme, että tapetointi voitaisi tehdä joulun välipäivinä tai uuden vuoden paikkeilla. Kuulemme tarkan muuttoaikataulun 18.12.

Kiitos!

Miten Urakkamaailma toimii