Keittiön ja huoneiston korjauksia/muutoksia

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Pinta-ala 33 m2
Remontti toteutettiin 11.02.2022
Kategoria Huoneistoremontti Huoneistoremontti
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Ympäristöterveystarkastaja suositellut vaihtamaan jääkaappisyvennyksen oikealta puolelta ilm. lastulevyn, jossa vuotojälkiä. Vähän epäselvää, onko kiinteä osa seinärakennetta, mutta pitäisi vaihtaa toinen valkoinen tilalle.

Samalla hyllytason poisto jääkaapisyvennyksestä (naulattu/ruuvattu kiinni, saadaan tila jääkaappipakastimelle).

Normaalille 45 cm:n astianpesukoneelle pitäisi tehdä paikka. Vaatisi kaapin osittaista purkamista ja sokkelin poistoa kyseiseltä kohdalta sekä sähköliitännän tekoa. Kohtiin, joista sokkeli sahataan, olisi kiva saada jokin esim. tarra lastulevypinnan päälle. Jonkinlainen irtokaapeli on vedetty paikalle, mutta siinä on vain katkaistu pää.

Liesituulettimen (ilmaa kierrättävän) asennus uunin yläpuolelle. Kohdalla olevaa kaappia pitäisi tarvittavin osin purkaa. Jonkinlainen tila liesituulettimelle siinä on, mutta lisätilaa voi olla tarpeen tehdä. Myös sähköliitäntä tarvitaan. Loisteputki pitäisi samalla siirtää, varmaankin viereisen tiskipöydän ylle. Liesituuletinta ei ole vielä hankittu, tämän voisi tehdä sitten, kun on yhteisymmärrys suunnitelmasta.

Eteisessä kolmessa kaapissa kaapinovi ei sulkeudu kunnolla ilmeisesti, koska rakenteet eläneet. Ovien höyläys siten, että saadaan sulkeutumaan normaalisti.

Myös eteisen ja olohuoneen välissä olevan oven sulkeutumisen parantaminen höyläämällä.

Ehdollinen:

Vesiliitäntöjen teko tarvittavien aukkojen teho keittiön kaapistoihin pyykkikoneen johtoa ja letkuja varten. Tarkoitus tehdä pyykkikoneen paikka keittiön tasoston päätyyn. Muutakin menettelyä voi esittää, arvelen tämän vaativan vähiten mylläystä.

Käyttäjän tekemä arvostelu:


Miten Urakkamaailma toimii