Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Keittiön ja kylpyhuoneen remontti

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

15 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

64

 Remontin toteutus

29.03.2020

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti
Keittiöremontti
Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

KEITTIÖ
Vanha keittiö täytyy purkaa (tehdään mahdollisesti myös itse)Päätyseinälle tulee keittiönkalusteet vain lattiatasolle.Liesi + liesituuletin siirretään päätyseinälle. Päätyseinällä tulee olemaan siis vesipiste, integtroitu astianpesukone ja liesi + uuni. Päätyseinään mahdollisesti kaakelit kattoon asti.Ikkunaa vastapäätä olevalle seinälle tulee koko seinän peittävät kaapistot, jossa muun muassa integroitu jääkaappi sekä aamiaiskaappi, johon tulee saada sähköpistoke. On mahdollista, että vesipiste pysyy samassa paikassa.
KYLPYHUONE:
vanhan kylpyhuoneen purkaminen, vanhojen kalusteiden pois vienti (voi olla, että yritän myydä, jolloin ostaja noutaa)Vanhan lasitiili-seinän purkaminen ja uusi kiinteä seinä ja vesieristeVanhat kaakelit pois.Vanhan ammeen tilalle mahdollisesti kiinteä uusi amme päätyseinän mukaisesti (jos ei, niin suihku, ja suihkuseinä)Allaskaappi siirtyisi tämän hetkisen suihkun kohdalle. Pesukoneen paikka pysyisi samana tai siirtyy nykyisen allaskaapin kohdalle toiseen nurkkaan.  Nykyisen allaskaapin kohdalle, pesukoneen viereen korkea kaappi tai nykyisen pesukoneen paikalle.Vessanpönttö pysyy luultavasti paikoillaan, mutta vaihdetaan.

Sähkötyöt 
- Kohteesta ei ole olemassa sähkösuunnitelmaa 
- Valaisinpaikkoja täytyy siirtää 
- Valaisimien asennustyö kuuluu urakkaan 
- Uusia tai vaihdettavia pistorasioita on yhteensä 3

Asunnon hallinta siirtyy minulle 23.3.2020 ja muuttamaan pitäisi päästä huhtikuun lopulla. Ainakin kylpyhuone olisi siis hyvä saada valmiiksi siihen mennessä. 


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua