Keittiön vesivahingon korjaustyöt/keittiöremppaa

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Pinta-ala 14 m2
Kategoria Huoneistoremontti
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Keittiössä (14m2) astianpesukone vuotanut ja aiheuttanut vahinkoa. Kosteuskartoitus tehty 3.7.2013. Lattia kostunut . 7m2 alueelta. Tahtoisimme tarjouksia joissa on huomioitu keittiön laminaatin purku ja alla olevan mosaiikkiparketin ja muovimaton purku vähintään vaurioittuneelta alueelta. Lattian jyrsintä puhtaalle betonipinnalle. Seinän cyproclevyseinän alaosan avaus keittiön puolelta n. 30cm korkeuteen vaurioalueelta. Purkutöiden jälkeen runkorakenteiden tarkistus. Rakenteiden kuivaus ja desinfiointi. Rakenteiden korjaustyöt nykyajan määräykset huomioiden. Allaskaapin 800mm ja kulmakaapin 900x900mm rungon uusiminen (purku ja asennus). Laminaatin tilalle on tarkoitus laittaa todennäköisesti tummanharmaa (suurineliöinen) laattalattia (n.10m2 alue). Haluamme tarjouksen kaikkine työ- ja tarvikekustannuksineen. Työ pitäisi päästä aloittamaan mahdollisimman pian heinä/elokuun aikana ja toteuttaa ripeästi. Perheessä pieniä lapsia.

Haluaisimme mielellään myös toisen tarjouksen joka on muuten sama, mutta itse hoidettais laminaatin ja mosaiikkiparketin purku ja keittiön alakaapistojen ja työtason purku.

Riippuen kustannuksista saatamme uusia myös (L-mallisen) keittiön kalusteet ja kodinkoneet ja niihin voimme tarvita asennuspalveluita. Mutta niistä voidaan katsoa tarjous myöhemmin jos mahdollista yhdistää yllämainittuun remonttiin.


Miten Urakkamaailma toimii
Tarvitsetko apua?