Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Keittiöremontti

Hinta 1760,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

3 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1962

 Remontin toteutus

07.03.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Keittiöremontti

Kuvaus

Keittiöremontti
- Tiskiallas ja astianpesukone siirtyvät alle metrin nykyiseltä paikaltaan, joten vesipisteitä tuskin tarvitsee siirtää.
- Liesituuletin siirtyy nykyiseltä paikaltaan toiselle seinälle, mutta käsittääksemme asennetaan kiertoilmakäyttöön aktiivihiilisuodattimella, eli ei aiheuttane suurempia toimenpiteitä.
- Keittiön ja makuuhuoneen välinen oviaukko (kantava seinä) laitetaan umpeen. Keittiön ja olohuoneen välinen seinä (ei kantava) puretaan niin, että keittiö laajenee olohuoneen puolelle. Purettavassa seinässä ovat keittiön kattovalokatkaisin sekä käyttöpistorasiat, jotka pitää siirtää.
- Olemassa oleva parketti säilytetään. Muutama parkettilankku vaihdetaan purettavan seinän sekä mahdollisesti yhden pöytäkaapin kohdalta.
- Urakkaan kuuluu uuden IKEA-keittiön kokoaminen ja asennus. Uuteen keittiöön tulee 5 pöytäkaappia, 5 yläkaappia, ylä-, ala- ja sivupeitelevyt, integroitu keittotaso, integroitu yhdistelmäuuni, integroitu liesituuletin sekä integroitu astianpesukone. Nykyinen vapaasti sijoitettava jääkaappi säilyy, eikä vaadi asennusta. Tason asennus tulee erikseen kivitasoliikkeestä.
- Urakkaan kuuluu myös nykyisen välitilalaatoituksen purku sekä uusi laatoitus tiililadonnalla ylä- ja alakaappien väliin.
- Vanhojen keittiökaappien purun ja myynnin hoidamme itse.


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua