Keittokomeron sähkötyöt ja laitteiden asennus

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Pinta-ala 2 m2
Rakennuksen ikä 55
Remontti toteutettiin 06.07.2021
Kategoria Sähkötyöt
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Tarjouspyyntö sähkötöistä 27.4.2021

Kyseessä on Helsingin Punavuoressa olevan yksiön keittokomero, jonka remontin yhteydessä uusitaan keittokomeron sähköistys ja vanhojen laitteiden tilalle tulee uudet laitteet.  Sähkösuunnitelmaa ei ole ja talo on valmistunut 1966, joten paikalla käynti tarpeellinen jotta voidaan todeta, onko edes mahdollista asentaa kaikkia laitteita ko tilaan.

Tarkoituksena on vaihtaa vanhat lamput uusiin ledeihin ja asennetaan uudet pistorasiat vanhojen tilalle sekä mahdollliset uudet pistorasiat uusille laitteille.
Entisten lamppujen (2 kpl) irroitus ja lattialieden irroitus, sekä uusien laitteiden,  kalusteuunin, erillislieden (2 keittolevyinen), liesituulettimen sekä jääkaapin asennus (entinen pistorasia käynee jääkaappiin) sekä myös astianpesukoneelle pistokkeen asennus mikäli sitä ei ole.
Liesitason päälle tulee aktiivihiilisuodatimmella toimiva liesituuletin jota ei ole ennen ollut, eli uusi pistorasia? sekä asennus ja kytkentä.
Uusien sähkötarvikkeiden hankita jäisi urakoitsijalle.

Keittokomerossa täytyisi entiset liitännät ja lattiauuni irroittaa ensimmäisellä käynnillä ja seuraavaan käyntiin sisältyisi uudet asennustyöt tarvikkeineen, tarvikkeiden hankinta urakoitsijalla.

Asuinhuoneen puolella rikkoutuneen suojalevyn uusinta, jossa tv-radioliitäntä ja 2 pistorasiaa saman peitelevyn alla. Mahdollisesti myös kattoon sokeripalan kohdalle uus/ uudeti pistokkeet.

Työaika  arviolta 5/2021 riippuen kalusteiden ja koneiden (laitteiden) toimituksista.

Tarjouksen tekijän tulee olla yritys- ja yhteisötietojärjestelmässä.

Pyydän tarjoustanne em sähkötöistä, johon sisältyy mainitut työvaiheet. Aikataulu siten joustava,koska ei tiedetä vielä kalusteiden ja laitteiden tuontiaikaa, muttai kun saadaan tieto kalusteiden ja laitteiden tuonnista, niin sen jälkeen entisten irrotius ja uusien asennus mahdollisimman pian.

Yhteydenotto sä-postilla.

Terveisin
Eija Hartman

- Urakkaan ei kuulu keittiön lattiaremonttia


Miten Urakkamaailma toimii