Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kerrostalokaksion kantavan seinään aukon purku (lupa ja kuvat olemassa)

 

 Rakennuksen tyyppi

-

 Pinta-ala

10 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

03.06.2020

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti
Purkutyöt

Kuvaus

Keittiön ja olohuoneen väliseen kantavaan seinään aukon tekeminen ja aukon tukeminen teräspalkilla (ks. rakennekuva). Samalla puretaan keittiön ja viereisen huoneen ovet (lasiaukko oven päällä, ei "seinää"). Purkujätteen hävittäminen. Purkuaukko siistitään pintakäsittelyvalmiiksi (katto, seinä, lattiaosuus).

Arkkitehti ja rakennesuunnittelija tehneet suunnitelmat, kaupungilta saatu rakennuslupa. Tuenta tällä hetkellä vain teräspalkilla, varauksena mahdollisesti teräspilari eteisen seinälle (esim, jos putkiremontin myötä palkkia ei voisikaan tukea eteisen kantavaan seinään.

Asunnossa alkaa putkiremontti ja keittiöremontti huhtikuu - kesäkuu, töitä pääsisi tekemään kesäkuun lopulta alkaen. Toiveena että elokuuhun mennessä remontti valmis ja sisäänmuutto onnistuisi.

Mahdollisuus hyvälle tekijälle tarjota samaan asuntoon myös pintatöitä, kiinteiden kalusteiden asentamista (putkiremontissa puretaan kaikki kiinteät kalusteet) sekä kevyen liukuovellisen väliseinän rakentamista, näiden teko aukon purun jälkeen.

Tarjoukseen erittely töiden ja materiaalin osuudesta

Taloyhtiö sijaitsee Espoon Viherlaaksossa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua