Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kerrostalokolmion katon ja seinien maalaus

Hinta 3916,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

60 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

16

 Remontin toteutus

22.08.2016

 Siivous

-

 Kategoria

Sisämaalaus

Kuvaus

Asunnon yleisilmettä on tarkoitus päivittää keittiön ja lattian vaihdolla, ja samassa yhteydessä katto ja seinät pitäisi maalata jotta ne eivät näytä nuhjuisilta. Seinien ja katon nykykunto on melko hyvä. Nykyinen väri on valkoinen ja myös uusi väri tulee olemaan valkoinen (mahdollisesti hieman eri sävy seinien osalta). Huonekorkeus on 265cm paitsi eteisessä noin 30cm matalampi.

Asunnossa on eteiseen yhdistyvä koko asunnon läpi kulkeva käytävä, kaksi ikkunallista makuuhuonetta, olohuoneen ja ruokailutilan yhdistelmä (kaksi ikkunaa ja parvekkeen ovi), sekä keittiö, wc ja pesuhuone (kokonaisneliöt 78). Pesuhuoneen ja wc:n osalta ei tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä. Kalusteet voidaan siirtää makuuhuoneisiin/olohuoneeseen muita tiloja työstettäessä.

Listoja ei tarvitse asentaa takaisin / uusia koska lattia tullaan uusimaan erikseen ja listat vaihdetaan tässä yhteydessä.

Keittiön vieressä, ruokailutilan takana olevassa seinässä on puuverhoilu (2.65m x 2m) mikä tulisi tässä yhteydessä poistaa ja sen takana oleva alkuperäinen seinä pakkeloida ja maalata. Kustannusarvio tulisi siis saada seuraavista toimenpiteistä (pelkän työn ja omien tarvikkeiden ja muiden kustannusten arviointi riittää, maalit voidaan katsoa erikseen):

* Katon maalaus. Tarjouksen voi tehdä sekä yhden että kahden kerran maalauksesta, maalauskertojen todellisen määrän tarve voidaan lopulta sopia yhdessä.
* Seinien maalaus. Tarjouksen voi tehdä sekä yhden että kahden kerran maalauksesta, maalauskertojen todellisen määrän tarve voidaan lopulta sopia yhdessä.
* Puuverhoilun purku ja sen takana olevan seinän saattaminen samannäköiseksi kuin asunnon muutkin seinät.

Muita mahdollisia töitä samassa kohteessa, joiden tarvetta ja toteutusmahdollisuutta voidaan arvioida erikseen eikä niitä tarvitse ottaa huomioon arviossa, ovat keittiön osittainen purku ja seinien pakkelointi ja maalaus purettujen alueiden osalta, huoneiden ovien ja ovenkarmien vaihto, sekä yleiset pienet maalaustarpeet.

Kohteessa on mahdollista käydä ennen lopullisen tarjouksen tekemistä (suuntaa antava arvio olisi kuitenkin hyvä saada ensin). Aloituspäivä on hyvin joustava.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua