Kerrostalokolmion pintaremonttia

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Pinta-ala 64 m2
Rakennuksen ikä 53
Remontti toteutettiin 20.07.2027
Kategoria Huoneistoremontti Sisämaalaus
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Tärkeää olisi saada kohde valmiiksi mahd. pian, toivon pikaista yhteydenottoa ja tietoa, milloin työt voisi aloittaa sekä suurin piirtein hinta-arviota ensin, tarkentaa voi myöhemmin.

Maalaus:
- Kerrostaloasunto 1. asuinkerroksessa, portaita alaovelta taitaa olla n. 10.
- Seinät (yhden huoneen osalta jo tehty itse, mahd. Keittiön ja toisen makuuhuoneen osalta teen myös itse varsinkin jos remontti ei pääse alkamaan pian)
- Kuivat sisäseinät
- Maalattu sisäseinä (puolihimmeä: keittiö ja eteinen)
- Maalattu sisäseinä (himmeä: olohuone ja 2. makuuhuone)
-Laminaattilattian asennus ja lattialistojen laittaminen.

Koko asunon koko 68 m2, kylpyhuoneeseen ei remonttia. Yhden huoneen seinät on jo maalattu ja monessa muussa pohjatöitä tehty ainakin osittain. Ainakin sen huoneen, mistä seinät maalattu, huoneen roiskerapattu katto pitäisi myös maalata, ehkä muistakin huoneista jos rahat riittää. Seinämaalia valmiiksi ostettuna aika iso määrä, riittänee ainakin suurimpaan osaan. Olohuoneen seiniä ei oltu aiemmin kauttaaltaan maalattu, poistin vanhat tapetit jo kaikista huoneista. Olohuoneen osalta kun tein maalarinpesua, tuntui, ettäjotain tasoitelaastia tms. irtosi pesuveteen. Olohuoneen seinät vaativat ehkä muutakin tasoitetta kuin kolokittiä. Lisäksi pitäisi asentaa kuiviin tiloihin laminaatit ja listat. Vanhat listat pääosin jo irrotettu, vain eteisessä jäljellä. Asunto on nyt tyhjillään, eli ei ole huonekaluja. Voin laittaa kuvia huomenna jos otatte yhteyttä ja kuulisin, olisiko töihin mahdollista päästä pian.

Käyttäjän tekemä arvostelu:


Miten Urakkamaailma toimii