Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

KHH+PSH+S ja erillinen WC uudelleen laatoitus ym.

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

14 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

18

 Remontin toteutus

29.10.2019

 Siivous

-

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Kylpyhuoneremontti
- Lattiakaivojen määrä: 3
- Vesipisteitä ei tarvitse siirtää
- Wc-pönttö uusitaan
Saunassa uusitaan:
- laatoitus


Terve!

Etsin tekijää lokakuussa alkavalle kylpyhuone, WC ja eteinen -remontille.

Yksitasoinen 2001 rakennettu rivitaloasunto, jossa alkuperäiset pinnat. Kodinhoitohuoneen seinällä on lattialämmityssäädin, mutta pesuhuoneessa on myös seinäpatteri. Ei tietoa kuinka suuren alueen lattialämmitys kattaa tai mikä sen kunto on. KHH+PSH+S seinät ovat todennäköisesti kipsilevyä.

Remontit sisältö:
1.
KHH+PSH+S tilojen laatoituksen purku. Lattialämmityskaapelin uusiminen (vanha jää valun sisään). Seinien uudelleen levytys, lattiakaivojen uusiminen, vedeneristys, laatoitus ja saumaus yms. tarvittavat toimenpiteet.
Viemärit, vesijohdot ja sähköt säilyvät nykyisillä paikoilla. Pesuhuoneen ja saunan välinen väliseinä mahdollisesti puretaan puolesta välistä poikki ja tilalle lasi-ikkuna. Päätös tehdään yhdessä rakentajan kanssa, tavoitteena kustannustehokkaasti järkevä vaihtoehto. KHH laatoitus vain lattiaan.

2.
Lisäksi huoneiston erillisen WC tilan osalta samat toimenpiteet. Laatoituksen purku ja lattialämmityskaapelin uusiminen (vanha jää valun sisään). Seinien uudelleen levytys, lattiakaivon uusiminen, vedeneristys, laatoitus ja saumaus yms. tarvittavat toimenpiteet. WC istuimen kiinnitys (normaali malli). Kuvissa näkyy, että nykyinen laatoitus on tehty kattoon saakka. Seinien osalta voidaan myös laatoittaa vanhan laatan päälle, jos se on hyvin kiinni.

3.
Eteisen / tuulikaapin laatoitus. Tuulikaapissa olevan lattialaatan purku (1,8 neliötä) ja uuden laatoituksen teko tuulikaappiin sekä eteiseen.

(Mitat 10cm tarkkuudella per sivu)
Saunan lattia noin 2,4 neliötä
Pesuhuoneen lattia noin 2,5 neliötä
Kodinhoitohuoneen lattia noin 2,9 neliötä
WC lattia noin 1,4 neliötä
Tuulikaappi noin 1,8 neliötä
Eteinen noin 3 neliötä

Kun remontti on valmis, tilaaja paneeloi itse koko saunan ja KHH+PSH katon, sekä asentaan KHH kaapistot. Lisäksi tilaaja paneeloi WC:n katon, asentaa ovet ja listat.


Muuta:
Huoneisto uudistetaan kokonaan, eikä huoneistossa asuta lokakuussa. Työtiloja ei tarvitse suojata tekijän toimesta. Tilaaja järjestää paikalle jätelavan tms. purkujätettä varten. Ulko-oven välittömässä läheisyydessä on parkkipaikka autolle. Tilaaja huolehtii kaikki tarvittavat materiaalit remonttikohteeseen. Laasti-saumaus-levy-silikoni yms tuotteet / tuoteperhe valitaan tekijän suositusten mukaan. Tarvikkeet hankintaan tekijän ilmoittaman määrän mukaan. KHH+PSH+S+WC lattialaatta 10x10 ja seinälaatta max 25x40. Eteisen lattialaatta 33x33 tai vastaava.

Aina parempi jos tarvittavat sähkö- ja putkityöt onnistuvat samalta yritykseltä tai sinulla on hyviä suosituksia niiden tekijöistä.

Remontit aikataulu:
2.10.2019 käynti kohteessa ja aloitus tekijän aikataulun mukaan. Erillisen WC:n ja eteisen pitäisi olla valmis 21.-25.10.2019, koska huoneisto pitää ottaa asumiskäyttöön lokakuun viimeisellä viikolla. KHH+PSH+S remonttia voi tarvittaessa venyttää marraskuun ensimmäiselle viikolle 8.11.2019 saakka. Olen itse paikalla tekemässä keittiötä ja muuta osaa asunnosta. Voin toimita apumiehenä esimerkiksi seinien levytyksessä yms.

Yritän sopia huoneiston myyjän kanssa, että asunnossa päästään käymään jo syyskuun puolella, niin saadaan aikaisemmin selville kaikki yksityiskohdat. Jos tulee yllätyksiä esim. kuivatusta, niin sitten sovitellaan aikataulut sen mukaan.

Voitko laskea tämän pohjalta arviota urakkahinnasta? Jos vaikea laskea urakkaa, niin toinen vaihtoehto tuntihinta ja arvio kuinka monta tuntia suurinpiirtein kuluu? Ja lisäksi arviota aikataulusta?


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua