Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuoneen "pintaremontti" Helsinki

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

8 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

24.10.2016

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti
Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

50-luvulla rakennetun rivitalon kellarissa sijaitsevan kylpyhuone-saunan remontointi. Taloyhtiössä alkamassa putkiremomontti (sukitus & käyttövesi). Tämän huoneiston kohdalla arvioitu putki-viemäri urakan toteutus on ajalla 5.9. - 21.10.2016. Märkätilojen remontin saa aloittaa ulkopuolinen urakoitsija putkiurakoitisjan (Consti) mukaan putkiurakan päätyttä ja osakkaan palautettua puutelistan urakoitsijalle. Eli kylpyhuoneremontin pitäisi päästä käynnistymään viikolla 43.

Kylpyhuone on remontoitu 80-luvulla ja lattiasta suihkun alta on löytynyt kosteutta n. 1,2 neliön alalta. Lattia tulisi kuivata ja tehdä siihen uudet kallistukset. Tilassa on myös sauna (liitteenä pohjapiirros). Saunan osalta tehtäisiin vain lattia ja vaihdettaisiin kiuas. Vanhat lauteet ja paneelit säilytetään.

Kylpyhuoneen ja saunan lattiaan kaakelit ja vesieristys. Seiniin samoin kaakelit. Kaakeli myös kylyhuoneen ja saunan välissä olevaan seinään, joka tällä hetkellä panelilla. Kattoon paneeli ja uusi valaistus. Tila on matala (210cm). Lasinen suihkuseinä pesutornin ja suihkun sekä wc-istuimen ja suihkun väliin.
Hankimme vesikalusteet, suihkuseinät ja laatat itse, muut materiaalit toivomme sisällytettäviksi tarjoukseen.

Toivomme mahdollisimman tarkasti eriteltyä tarjousta. Jos mahdollista arviota myös sähkötöiden sekä valvonnan kustannuksista.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua