Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuoneen, saunan ja pannuhuoneen lattian purku, kuivaus, jälleenrakentaminen sekä patteriputkien mahdollinen uusiminen pintaan

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

200 m2

 Sijainti

Ikaalinen

 Rakennuksen ikä

50

 Remontin toteutus

22.01.2020

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Vesivahinko löytyi pannuhuoneessa valuneesta ylivuotoputkesta. Lattian läpi on valunut vettä, joka on kastellut sementtilattian ja näin ollen alkuperäiset, v.-70 asennetut patteriputket ovat päässeet ruostumaan.
Pohjola-Vakuutuksen valtuuttama Recover-yhtiö vuotoa etsiessään, valitettavasti hajotti ensin lattiaa pesuhuoneesta ja saunasta. Pesuhuoneessa, suihkun alta löytyi piilevänä vikana myös kosteutta ja vanha, poiskäytöstä oleva vesiputki ruostuneena.
Saunan puolella lattiaa on hajoitettu ovensuusta patterilinjastoa pitkin seinän vierustaa ja haara johti pannuhuoneeseen asti. Pannuhuoneen ja saunan välinen seinä on hajoittamatta, mutta ruostuneet putket näkyvät pannuhuoneesta kohti saunan seinää.
Tällä hetkellä minulla on täällä irtopatterit käytössä eikä pesumahdollisuutta lainkaan. Vaikka Recoverin työmiehet ja työjohtaja lupasivat tulla korjaamaan pesuhuoneen, jättivät he kuitenkin kaiken siihen kuntoon, kun lähtivät viime maanantaina 30.12.2019.
Toisin sanoen, täällä tarvitaan pannuhuoneen ja saunatilojen lattian purku, kuivaus, jälleenrakentaminen. Sekä patteriverkoston uusiminen pintaan.
Tilanne on erittäin ikävä ja kiireellisesti tarvitsemme ainakin patterit käyttökuntoon, että ei tarvitse maksaa sekä öljy- että sähkölaskua päällekkäin kovin kauaa. Ja että pääsee omaan suihkuun. Annan lisätietoja ja kuvia mielellään puhelimitse.
Eli toivon apua tilanteeseen mahdollisimman Pian.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Katso remonttien hintoja alueella Ikaalinen

Tarvitsetko apua?

Kysy apua