Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuoneen täydellinen remontointi ja vanhan purkaminen

 

 Rakennuksen tyyppi

-

 Pinta-ala

2 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

120

 Remontin toteutus

28.01.2019

 Siivous

-

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Olen ostanut puutalo-osakkeen v. 1900 valmistuneesta hirsi/puutalosta. Taloon on v. 1987 tienoilla vedetty putket ja samalla rakennettu jonkinlainen WC / suihkutila. Tämän on kuitenkin nyt todettu tulleen käyttöikänsä päähän ja se pitäisi remontoida täysin. Kosteusmittaus on tehty, eikä tilassa ole havaittu liiallista kosteutta. Lisäksi asunnon keittiöön ei tällä hetkellä tule vettä ja sinne pitäisi vetää sekä vesiputket että viemäröinti WC:stä.

Haluaisinkin siis tarjouksen pienen kylpyhuoneen (n.1,59 m x 1,3 m) täydellisestä remontista. Vanhan purku ja uuden rakennus - vesieristeineen. Seinät + lattia. Tällä hetkellä WC-tilassa yksi viemäri lavuaarilla + pönttö. Tämä pitäisi jakaa niin, että tilaan saataisiin WC-pönttö, lavuaari, suihku ja pesukone. Lisäksi tilaan tarvittaisiin pesukoneliitäntä.

Remontin yhteydessä sekä vesiputket että viemäröinti pitäisi myös vetää kylpyhuoneesta keittiöön (matkaa n.2 m), jos teidän kauttanne onnistuisi myös tällainen, ottaisin mieluusti myös tarjouksen kyseisestä työstä.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua