Kylpyhuoneen vesieristys ja laatoitus sekä saunan paneloinnin ja lauteiden vaihto

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Rivitalo
Pinta-ala 5 m2
Rakennuksen ikä 29
Remontti toteutettiin 04.01.2016
Kategoria Huoneistoremontti Kylpyhuoneremontti, Märkätila
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Tarkoituksena on uusia kylpyhuoneen kaakelit lattioille ja seiniin. Lisäksi katto paneloidaan uudelleen, ja saunaan asennetaan uudet lattialaatat, seinäpaneelit ja lauteet sekä kiuas. Lisäksi uusitaan saunan ovi ja suihku. Nykyisellään pesuhuoneen ja takkahuoneen välinen kynnys ei ehkä ole riittävän korkea nykymääräysten mukaisesti, joten se joudutaan tekemään uusiksi (kylpyhuone peruskorjattu ilmeisesti 2000-luvun alussa). Puhetta ollut myös siitä, tarvitsisiko saunaan oman kaivon, jota tällä hetkellä ei siis ole. Nykyisillä kaadoilla vesi vaikuttaisi hieman lammikoituvan saunan puolelle oven suulle alalauteen alle.

Kuinka paljon uuden kaivon tekeminen lisäisi kokonaiskustannusta? Ja mikä olisi mahdollisen toisen kaivon odotettava hyöty vs. saunan kaadon korjaaminen paremmaksi? Tässä on se pointti, että olemme suunnitelleet umpinaisen lauderakennelman tekemistä, jolloin vesien poispyyhkiminen hankaloituisi, ellei lauteisiin asenneta jonkinlaista nostomekanismia.

Pyydän karkeata arviota työn hinnasta ja aikataulusta. Materiaaleja voi ehdottaa, mutta materiaalisuunnitelmat on pääpiirteittäin tehty.


Miten Urakkamaailma toimii