Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuoneen vesieristys ja laatoitus

 

 Rakennuksen tyyppi

Erillistalo

 Pinta-ala

15 m2

 Sijainti

Oulu

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

04.05.2021

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Kylpyhuoneremontti
- Lattiakaivojen määrä: 3
- Vesipisteitä ei tarvitse siirtää
Saunassa uusitaan:
- laatoitus
- seinämateriaalit

2009 rakennettu erillistalo, jossa alkuperäiskuntoinen kylpyhuone. Remointoitavana tilana on kylpyhuone, sauna ja kodinhoitohuone. Saunan lattian laatoituksen pinta-ala noin 3,5m². Lisäksi saunaan vaihdettaisiin seinä- ja kattopaneelit ja saunan ovi.

Kodinhoitohuoneeseen lattialaatoituksen vaihto (ala n. 4m²). Kodinhoitohuoneen seinät maalatut ja niille ei tehdä mitään. Uusitaan kodinhoitohuoneen ja kylpyhuoneen välinen ovi. Ei kalusteiden vaihtoja.

Kylpyhuoneessa uusitaan lattia-ja seinälaatoitus sekä kattopaneelit. Lattiapinta-alaa n. 7m² ja seinää n. 25m². Kylppärissä kolme ovea ja yksi ikkuna. Lisäksi wc-pytty, allas ja yksi suihku. Allas ja pytty vaihdetaan. Vanha suihku jää.

Koko lattia-ala sauna, kodinhoitohuone ja kylppäri vesieristykseltään yhtenäistä tilaa. Kolme lattiakaivoa. Tilassa poreamme, joka tarkoitus hävittää, mutta poreammevaraus jätetään, että sinne voi myöhemmin laittaa uuden ammeen.

Remontin osamaksajana on vakuutusyhtiö (ei mitään vesivahinko hommia). Lattialaatat suihkun alta rikki ulkoisesta iskusta johtuen, joten siksi remontti.

Pyydetään tarjous niin, että siinä on eritelty hinta kylpyhuoneen seinien ja koko tilan lattialaattojen uusimiselle (purku, vesieristys, laattojen asennus) , koska tämän osan maksaa vakuutusyhtiö. Ja sitten tarjous koko urakasta, mikä yllä lueteltu.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua