Kylpyhuoneen vesieristys ja laatoitus

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Erillistalo
Pinta-ala 15 m2
Remontti toteutettiin 04.05.2021
Kategoria Kylpyhuoneremontti, Märkätila
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Kylpyhuoneremontti
- Lattiakaivojen määrä: 3
- Vesipisteitä ei tarvitse siirtää
Saunassa uusitaan:
- laatoitus
- seinämateriaalit

2009 rakennettu erillistalo, jossa alkuperäiskuntoinen kylpyhuone. Remointoitavana tilana on kylpyhuone, sauna ja kodinhoitohuone. Saunan lattian laatoituksen pinta-ala noin 3,5m². Lisäksi saunaan vaihdettaisiin seinä- ja kattopaneelit ja saunan ovi.

Kodinhoitohuoneeseen lattialaatoituksen vaihto (ala n. 4m²). Kodinhoitohuoneen seinät maalatut ja niille ei tehdä mitään. Uusitaan kodinhoitohuoneen ja kylpyhuoneen välinen ovi. Ei kalusteiden vaihtoja.

Kylpyhuoneessa uusitaan lattia-ja seinälaatoitus sekä kattopaneelit. Lattiapinta-alaa n. 7m² ja seinää n. 25m². Kylppärissä kolme ovea ja yksi ikkuna. Lisäksi wc-pytty, allas ja yksi suihku. Allas ja pytty vaihdetaan. Vanha suihku jää.

Koko lattia-ala sauna, kodinhoitohuone ja kylppäri vesieristykseltään yhtenäistä tilaa. Kolme lattiakaivoa. Tilassa poreamme, joka tarkoitus hävittää, mutta poreammevaraus jätetään, että sinne voi myöhemmin laittaa uuden ammeen.

Remontin osamaksajana on vakuutusyhtiö (ei mitään vesivahinko hommia). Lattialaatat suihkun alta rikki ulkoisesta iskusta johtuen, joten siksi remontti.

Pyydetään tarjous niin, että siinä on eritelty hinta kylpyhuoneen seinien ja koko tilan lattialaattojen uusimiselle (purku, vesieristys, laattojen asennus) , koska tämän osan maksaa vakuutusyhtiö. Ja sitten tarjous koko urakasta, mikä yllä lueteltu.


Miten Urakkamaailma toimii