Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuoneremontti

Hinta 9950,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

9 m2

 Sijainti

Tampere

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

23.05.2021

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Kylpyhuoneen koko noin 8,5m2
Mitat noin:
Pesutilat 2,43 x 2,08m
Sauna 2,26 x 1,55m

Laatta- ja kattomateriaalit toimitetaan kohteeseen tilaajan toimesta. Purkutyöt tehdään tilaajan toimesta mahdollisimman laajalta alueelta.


Kantaviin rakenteisiin ei tehdä muutoksia. Kylpyhuoneen lattiarakenteita ja muita pintarakenteita puretaan ja uusitaan ja näissä noudatetaan kaikkia ohjeita ja normeja sekä hyvää rakennustapaa.

LATTIARAKENTEET
Vanhat pintarakenteet puretaan. Lattiakaivon ympärys piikataan ja lattiakaivo vaihdetaan nykyisten vesieristysten kanssa yhteensopivaksi.

Mikäli tilassa esiintyy kosteutta, ne kuivatetaan ennen seuraavien työvaiheiden aloitusta. Mahdollisen koneellisen kuivauksen kustannukset eivät sisälly urakkahintaan, vaan kuivaus tehdään tilaajan kustannuksella.

Vanha lattiakaivo uusitaan ja liitetään olemassa olevaan viemäriin. Saunaan asennetaan uusi lattiakaivo, joka liitetään olemassa olevaan viemäriin. Kaivoon liitetään poistoputki pesukoneelle. Lattiaan tehdään uusi betonivalu nopeasti kuivuvalla massalla. Lattia varustetaan sähköisellä mukavuuslämmityskaapelilla.

Lattiamassan kuivumiselle on varattava riittävän kauan ennen kuin ne vesieristetään valmistajan ohjeiden mukaan riittävän vahvuisella siveltävällä vesieristysmassalla.

Lattiat päällystetään keraamisella laatalla. Lopuksi lattian ja seinän rajoihin lisätään laattasaumojen värinen saniteettisilikoni.

SEINÄRAKENTEET
Vanhat pintarakenteet puretaan ja asennetaan uudet märkätilakipsilevyt. Vaihtoehtoisesti urakoitsija voi halutessaan käyttää esim. Tulppa vedeneristyslevyä. Tästä on kuitenkin sovittava etukäteen.

Tasoituksen ja muiden pohjatöiden jälkeen seinät eristetään siveltävällä vesieristysmassalla ja laatoitetaan keraamisella laatalla. Laatoituksen jälkeen saumaus ja silikonisuojaukset laattojen värisellä aineella.

SISÄKATTO
Sisäkatto tehdään valkovahatusta kuusipaneelista. Sisäpaneelin reunoille jätetään varjolistan avulla ilmarako, jotta paneelien yläpuolisessa tilassa ilma pääsee vaihtumaan.

OVET
Vanhat ovet säilytetään

KALUSTEET JA VARUSTEET
Pesuhuoneeseen asennetaan kaksi (2) sadesuihkusettiä. Esim. Oras Nova 7401

Kylpyhuone varustetaan kattoon tulevalla LED-tyyppisellä valaisimella kylpyhuoneeseen sopivalla IP-luokituksella.

SAUNA
Saunatilan lattia uusitaan ja asennetaan lattiakaivo kohdan ”LATTIARAKENTEET” mukaisesti. Muita töitä ei saunaan suoriteta.

LVI-työt
Lämminvesivaraajalta tulevat putket koteloidaan löyly- ja pesuhuoneen väliseen seinään ja tuodaan läpivientinä seinän yläosasta, josta kaikki vesiputket tuodaan vesikalusteille yläpuolelta pintavetoina kromatuilla putkilla – kiinnitysproppujen kohdalla silikonitiivistys. Putkivetojen on oltava pysty- tai vaakasuorassa sovitettuina laattojen saumajakoon, milloin mahdollista.

Sähkötyöt
Pesukoneen sähköpistoke siirretään keittiön vastaiselle seinälle



Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua