Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Läpiviennit (3 kpl) uuden takan hormille

 

 Rakennuksen tyyppi

Erillistalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

04.08.2020

 Siivous

-

 Kategoria

Muuraus

Kuvaus

Erillistaloon (v. 2001, asumisoikeuskohde), johon on rakennusvaiheessa tehty takkavaraus, on tulossa uusi Tiilerin takka viikolla 32. Talossa ei ole aiemmin ollut tulisijaa, joten hormiakaan ei ennestään ole. Takan hormille pitäisi saada 1/2-kerroksen väliin betoniseen ontelolaattaan (timanttiporaus?) kuin myös yläpohjan villatilan ja vesikaton (pelti) läpikin tarvittavat läpiviennit.

Koska muurari on jo Tiilerin toimesta varattu meille elokuun 1. viikolle (vko 32) niin hormille vaadittavien reikien pitäisi olla valmiina ennen sitä. Aikataulu on reikien tekemisen suhteen joustava, sitä vastoin kriittinen takaraja läpivientien valmistumiselle on tuo muurausta edeltävä viikko eli vko 31. Saman viikon (vko 31) loppupuolella tulevat myös takkamateriaalit ja ovat odottamassa valmiina muurauksen aloitusta.

Läpivientien lisäksi tarvittaisiin todennäköisesti myös piipun kiinnitys ja siihen tarvittavat piipunpellitykset. Tarjoukseen voi sisällyttää ja eritellä myös jätteiden poiskuljetuksen sekä loppusiivouksen.

Piipulle (Tiilerin vakiomalli, kevyt teräshormi) tehtävä reikä on läpimitaltaan n. 30 cm ja piippu kulkee piirroksessa ontelolaatan kautta villatilan ja vesikaton läpi suoraan ylös, joten reiät (3 kpl) olisivat samassa linjassa päällekkäin katolle asti.

Uuden takan piirustukset ovat siis valmiina ja rakennusluvat kunnossa. Tämän on TA-asumisoikeuden valitsema suunnittelufirma tehnyt ja sama firma hoitaa myös työnjohdon, valvonnan ja katsemukset.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua