Lasitiili-ikkunoiden muutostyö

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Pinta-ala 25 m2
Remontti toteutettiin 25.04.2016
Kategoria Huoneistoremontti Sisämaalaus Tasoitetyöt Muuraus Rappaus Ikkuna- ja ovityöt
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Harkkotalon lasitiili-ikkunat on muutettava vastaamaan paloturvallisuusmääräyksiä. Rakennuksen ulkoseinä ovat (sisältä lukien); lecaharkko150 + villa 100+ villa 50 + lecaharkko100.
Ulkoseinässä on 3 kappaletta lasitiili-ikkunoita kooltaan 600x600. Näistä kaksi on 2 kerroksessa ja yksi 1. kerroksessa. Lasitiilet (190x190x80) ovat muurattu "kahteen riviin", etäisyydet seinän pinnoista 70-80mm ja keskinäinen etäisyys n. 130 mm.

Pyydämme tarjouksen muutostyöstä kahdella eri vaihtoehdolla:

a) Uloimmat lasitiilet (9kpl/ikkuna) poistetaan ja tilalle muurataan uudet EI60 luokan lasitiilet (valmistajan ohjeen mukaisesti). 2. kerroksen ikkunoiden muutos edellyttää telineiden rakentamista.Ikkunapellit poistettava ja asennettava. Mikäli seinän rappaukseen tule jälkiä, ne on korjattava.

b) Sisäpuolelle levytetään nykyisen maalatun harkkoseinän päälle 2 kerrosta gyproc-levyjä (2x13mm). Työ tehdään valmistajan ohjeen mukaan. (Ikkuna-aukko ei vaadi keskelle tukia koska se on kooltaan noin 600x600.) Levytys tehdään koko seinän pituudelle, ja sen on oltava korkeussuunnassa vähintään 300mm ikkuna-aukon yläpuolella (eli ylemmän kerroksen huoneen korkea vino-osuus voidaan jättää levyttämättä). Pistorasiat (3 kpl) pitää nostaa ja jalkalista asentaa.
Levytettävä ala 1 krs: 5 m x 2,65 m. Levytettävä ala 2 krs: 5 m x 2,40 m. Tasoitus ja maalaus.


Miten Urakkamaailma toimii