Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Lattian valuvalmistelut

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

254 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

31.05.2020

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Uudiskohde, lattian valuvalmistelut:
-Autotalli 32m2 eristeen asennus (materiaali tilaajalta), teräsverkko ja irrotuskaistale sekä näiden asennus. Seinien suojaus 1m korkeudelta. Tarvittavat läpivientien tiivistykset ja korotusvalut.
- Kellarikerros 77m2 eristeen asennus (materiaali tilaajalta), teräsverkko ja irrotuskaistale sekä näiden asennus. Seinien suojaus 1m korkeudelta. Tarvittavat läpivientien tiivistykset ja korotusvalut.
-1krs. 78m2 eriste 20mm ja sen asennus, teräsverkko ja irrotuskaistale sekä näiden asennus. Seinien suojaus 1m korkeudelta. Tarvittavat läpivientien tiivistykset ja korotusvalut.
- 2krs. 67m2 20mm eriste ja sen asennus. Eriste oltava mallia, joka mahdollistaa lattialämmitysputkien kiinnittämisen suoraan eristeeseen irrotuskaistale ja sen asennus (kuitubetoni, ei teräsverkkoa). Seinien suojaus 1m korkoon.

Tarjouksen tulee siis sisältää materiaaleista eristeet 1. ja 2. kerrokseen, teräsverkot at, kellari ja 1.krs, irrotuskaistamateriaali, läpientien tiivistysmateriaalit, korotusvaluihin sekä suojaukseseen tarvittavat materiaalit.

Aloitus touko-kesäkuun taitteessa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua