Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Lautalattioiden hionta ja maalaus

Hinta 2177,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

20 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

05.03.2018

 Siivous

-

 Kategoria

Lattian pintakäsittely

Kuvaus

Kampissa 1930 rakennetussa kerrostalossa lautalattioiden hionta, mahdollinen kittaus ja maalaaminen. Aluksi urakka koskisi eteishallin ja keittiön lattioita - myöhemmin enkä myös kaksion huoneita. Vuokralla olevan asunnon pinta-ala 64m2.

Alkuperäiset korkkimatot poistettiin n. 20 vuotta sitten ja lattiat hiottiin ja lakattiin, saumaus puru+lakalla. Lattiat pysyivät suht pitkään hyvässä kunnoss - minulla on esimerkiksi paljon pahenpia ongelmia saumojen suhteen omien puulattioideni kanssa Punavuoressa. Lakat ovat kuitenkin hyvin kuluneet ja varsinkin ko eteis- ja keittiötiloissa myös liasta ja kosteudesta tunnuneet. Tämän takia ajattelen, että kuluneimmat ja kulutuskestävyyttä vaativimmat tilat voisi tässä kohtaa mielummin maalata kuin lakata. Ei tarvitsisi yrittää hioa puhdasta puuta esiin ja kittauksessakin olisi muita vaihtoehtoja.

Varvaslistoja ei muistaakseni ole ja jalkalistoihin ei ole tarkoitus kajota. Tilat ovat helposti tyhjennettävissä ja eristettavissä huoneista. Keittiöön on myös "piianovi" rapusta, joka voi helpottaa työnaikaista kulkemista.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua