Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Leikkimökin ja pihavaraston rakentaminen

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

24 m2

 Sijainti

Pirkkala

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

13.09.2020

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti
Pihan huolto

Kuvaus

Leikkimökki 4m2 + terassi.
Malli rakentaja.fi sivuston tee-itse-leikkimökki, mutta hyödynnetään vanhaa vain 50cm leveää ovea ja vanhaa muovipleksiä (muotoon leikattava) ikkunoissa. Huom: harjakorkeus saa olla maksimissaan 1.9m (muokkaus sen mukaan!) Musta huopakatto, ei ikkunaristikoita, leveämpi sisäänkulku ilman toista terassin etukaidetta, terassille lattiaan komposiitti.

Pihavarasto n.19,2m2
Kaksiosainen pihavarasto (kts. kuvat, mitat viitteelliset, Huom: ei saa olla yli 20m2 ja sijoitetaan yli 8m päähän muista rakennuksista). Musta tiilikuviopeltikatto, "yli"leveät umpiräystäät, vaakalaudoitus. Ulkoverhous kummassakin 23x145 UYV, tai mahdollisimman lähelle.

Molempien maalaus tehdään itse (tietenkin mieluiten maalattaisiin ennen asennusta valmiiksi sään/ aikataulujen salliessa esim. kulma-, räystäs- ym. laudat).

Toivotaan tarjous materiaaleineen. Maininta sisältääkö myös pihavaraston pohjatyöt ja/tai maa-ainekset (voidaan myös teettää/tilata erikseen. Pihavaraston kohdalta pintamaa poistettu, halutaan salaojaputki takaseinän suuntaisesti ja ohjataan lyhyemmän seinän suuntaisesti pois.) Pihavaraston perustuksessa voidaan haluttaessa hyödyntää tynnyrinpuolikkaita (10kpl), joihin valettu betoni ja niistä pystyssä kohtalaisen vahva rautatanko .

Aikataulun suhteen on toiveena saada puut talveksi liiteriin. Toivotaan myös suurpiirteinen arvio työn ajankohdasta sekä kestosta.




Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua