Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Liesituulettimen kurttuputken vaihto

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Lempäälä

 Rakennuksen ikä

37

 Remontin toteutus

27.04.2020

 Siivous

-

 Kategoria

Sähkötyöt

Kuvaus

Kuntotarkistuksessa tarkastaja kertonut, että kurttuputket tulisi vaihtaa vakuutusten vuoksi asianmukaisiin.

Asunnossa kurttuputkea käytetty koneellisessa ilmastoinnista ja liesituulettimessa. Liesituulettimen kurttuputki kuulemma ainakin olisi hyvä vaihtaa mahdollisten rasvapalojen yms vuoksi. Mielelläni kuulisimme myös arviota, että tarvitseeko muutkin kurttuputket vaihtaa paloturvallisuuden vuoksi.

Liesituulettimen kurttuputken vaihtoon tarvittaisiin arviolta 5-10m asianmukaista putkea. Putki menee puhallusvillan seassa ja välikatolla ei ole kulkusiltoja. Puhallusvillan alla myös villaa levyinä ja putki menee kuitenkin näiden päällä ymmärtääkseni koko matkan. Putki menee ymmärtääkseni melko suoraan puhallusvillan seassa ja nousee sieltä ylös katolle. Välikatolle mennään autotallin puolelta ja tarvitsee mielellään tikkaat, sillä a-tikkailla sinne pääseminen on pientä jumppaamista.

Työstä ei ole itsellä sen suurempia suunnitelmia tehty tai oikeastaan ideoita muutenkaan. Välikatolla olen ainoastaan kertaalleen käynyt katselemassa ja miettimässä. Liikkuminen ja työskentely tosiaankin jokseenkin haasteellista ilman kulkusiltoja. Aikataulun ei työssä ole niin väliä, mutta kunhan tulee vakuutusten ja paloturvallisuuden osalta asianmukaiseksi.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Katso remonttien hintoja alueella Lempaala

Tarvitsetko apua?

Kysy apua