Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Maalaus ja muu pienremontti

Hinta 600,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

42 m2

 Sijainti

Lahti

 Rakennuksen ikä

1972

 Remontin toteutus

22.01.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Sisämaalaus

Kuvaus

Maalausta ja pienremonttia Lahden Kivikadulla

Maalaus:
- Koti
- Seinät
- Kuivat sisäseinät
- Maalattu sisäseinä (himmeä)

42 m2 kaksion eteisessä ja keittiökomerossa olevan tapetin poistaminen, tarvittavissa kohdin seinän tasoittaminen ja maalaus. Lähtökohteisesti tasoittamista ei tarvita, kuin mahdollisesti yksittäisissä kohdissa. Arvion mukaan keittiö ja eteinen ovat yhteensä maksimissaan 10 neliön kokoinen tila ja vanha tapetti on helposti irrotettavissa.

Lisäksi yksittäisen osioiden pienkorjaustöitä alkukatselmuksessa sovitun mukaisesti. Tähän voi liittyä esimerkiksi lattialaminaatin yksittäisten kohtien korjausta tai esimerkiksi kaapiston ovien korjausta tms.

Alkukatselmus ja avainten luovutus Kivikadulla pitäisi tapahtua su 27.11.2022 aikana. Samaan aikaan on asunnon luovutus ja lopputarkastus edelliseltä vuokralaiselta, jota varten työn teettäjä saapuu Lahteen pidemmältä matkalta. Vaihtoehtoisesti avainten luovutus ja remonttisopimuksen tekeminen voi tapahtua pk-seudulla muuna sovittavana ajankohtana.

Työn voi aloittaa välittömästi su 27.11.2022 suoritetun alkukatselmuksen jälkeen urakoitsijan omien aikataulujen mukaisesti. Remontin odotetaan olevan valmis su 18.12.2022 mennessä.


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua