Maalaus ja muu pienremontti

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Pinta-ala 42 m2
Rakennuksen ikä 1972
Remontti toteutettiin 22.01.2023
Kategoria Sisämaalaus Sisämaalaus
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Maalausta ja pienremonttia Lahden Kivikadulla

Maalaus:
- Koti
- Seinät
- Kuivat sisäseinät
- Maalattu sisäseinä (himmeä)

42 m2 kaksion eteisessä ja keittiökomerossa olevan tapetin poistaminen, tarvittavissa kohdin seinän tasoittaminen ja maalaus. Lähtökohteisesti tasoittamista ei tarvita, kuin mahdollisesti yksittäisissä kohdissa. Arvion mukaan keittiö ja eteinen ovat yhteensä maksimissaan 10 neliön kokoinen tila ja vanha tapetti on helposti irrotettavissa.

Lisäksi yksittäisen osioiden pienkorjaustöitä alkukatselmuksessa sovitun mukaisesti. Tähän voi liittyä esimerkiksi lattialaminaatin yksittäisten kohtien korjausta tai esimerkiksi kaapiston ovien korjausta tms.

Alkukatselmus ja avainten luovutus Kivikadulla pitäisi tapahtua su 27.11.2022 aikana. Samaan aikaan on asunnon luovutus ja lopputarkastus edelliseltä vuokralaiselta, jota varten työn teettäjä saapuu Lahteen pidemmältä matkalta. Vaihtoehtoisesti avainten luovutus ja remonttisopimuksen tekeminen voi tapahtua pk-seudulla muuna sovittavana ajankohtana.

Työn voi aloittaa välittömästi su 27.11.2022 suoritetun alkukatselmuksen jälkeen urakoitsijan omien aikataulujen mukaisesti. Remontin odotetaan olevan valmis su 18.12.2022 mennessä.


Miten Urakkamaailma toimii