Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Maanpintojen muokkaus, vedeneristeet, patolevyt, asiantuntijan lausunto

Hinta 3000,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

30 m2

 Sijainti

Nousiainen

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

04.09.2021

 Siivous

-

 Kategoria

Maankaivuu
Vesi
Rakennuttaminen ja projektijohto

Kuvaus

- Talon kahden seinustan avaus, asianmukainen tutkimus ja korjaustyö, kosteuseristeiden asennus ja vedenohjailu. Materiaaleineen. Liitteenä kuntotarkastus raportti, josta huomioi kellari& maanpintojen mukkaus ja kosteuseristeisiin liittyvä tieto.

-Vaatii urakoitsijalta joustavuutta siinä, että teemme itse rännit kuntoon samalla ja maan ollessa auki asennamme rännikaivot ja vedenohjailuputkistoa. Saa laittaa tarjoukseen erillisen osion, että jos te toteuttaisitte senkin.

- Vastaostettu talo(2kk), jonne nyt sateella kellariin valuu satoja litroja vettä, vaikka ei kuulemma ennen ole valunut. Asiantuntijan lausunto perustusten kunnossa/jo mahdolisesta tapahtuneesta vahingosta, onko viimeiset sateet aiheuttaneet betonilattian ensimmäistä kertaa päästävän vettä sisään vai onko ongelma voinut olla tiedossa aiemmin? Mahdollisen maalämpöpumpun väärin asennuksen tarkastus samalla, kun maa on auki. Mahdolliset kosteusmittaukset ja kellarin kuivaus. Olemme nyt itse saaneet vedenpumpattua pois ja tuuletettua.

-Mahdollisimman selkeästi eritelty tarjous, kiitos! (Jos mahdollista, että meillä on kaivinkone ja teiltä tulee vain työmiehet ja osaaminen, niin tarjous eriteltynä myös niin). Jättömaa saadaan toimitettua tontin toiseen reunaan.

-Alotus vaikka heti ensi viikolla!


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Katso remonttien hintoja alueella Nousiainen

Tarvitsetko apua?

Kysy apua