Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Makuuhuoneen ja käytävän maalaus

 

 Rakennuksen tyyppi

-

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

18

 Remontin toteutus

06.11.2021

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Sisämaalaus

Kuvaus

Pitäisi maalata oman asunnon yksi makuuhuone ja käytävän seiniä. Kaikissa seinissä on jonkun verran likaa ja tahroja jotka pitäisi saada piiloon. Yhteensä maalattavaa seinäpinta-alaa on noin 32 m2. Pääosin seinät on kipsilevyseiniä, ulkoseinä on betoniseinä.

Makuuhuone on 260 cm korkea. Takaseinä on noin 297 cm leveä, siinä on 20 kitattavaa reikää tai kolhua, ks. kuva. Sängynpäädyn harmaille pidikkeille pitää jättää lisäksi 6 reikää kittaamatta, kuvassa harmaat pidikkeet on paikallaan, irroitan ne ennen maalausta. Myös taulun reiän voi jättää kittaamatta.

Ikkunaseinä on 270 cm leveä, josta ikkuna on noin 113 cm, seinässä on kolme pientä kitattavaa reikää. Kaappiseinä on 360 cm leveä, ei ole kitattavia reikiä, tv-telineen levyn ja sähköjohtojen kotelot voi jättää maalaamatta. Kaappi on ihan katon rajassa, sen korkeus on 38 cm, leveys 240 cm, siitä osa näkyy kuvassa.

Käytävässä on maalattavaa 10 cm + 70 cm + 260 cm, joka on 260 cm korkeaa. Lisäksi on 70 cm ja 10 cm pätkät, joka on 232 cm korkeaa. Käytävän seinässä on neljä kulmaa, joissa kaikissa on noin 5 kappaletta 1-3 cm pitkää kolhua, ks. kuva. Kitattavia reikiä on noin kymmenen.

Kaiken voi maalata maalarinvalkoisella. Huoneisiin järjestetään 1-1,5 metriä työskentelytilaa seinän eteen.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua