Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Mökin lattian hiominen ja maalaus, sisäkaton maalaus

 

 Rakennuksen tyyppi

Loma-asunto

 Pinta-ala

60 m2

 Sijainti

Salo

 Rakennuksen ikä

23

 Remontin toteutus

27.03.2020

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Lattian pintakäsittely

Kuvaus

Lattiaremontti ainakin:
- Vanhan lattian hionta
- Vanhan lattian maalaus
- Jalkalistojen asennus
Lattiapinta-ala on alakerrassa noin 30m2 ja parvella suunnilleen saman verran. Haluaisin tarjoukseen eriteltynä alakerta ja parvi optiona.

Lisäksi kiinnostaa myös tarjous paneelikaton maalauksesta samassa mökissä. Olohuoneessa korkeus parven aukon (harjan) kohdalla noin 4m, muuten alakerrassa huonekorkeus normaalia matalampi, ehkä 2,1m.

Muita tarpeellisia remontteja on yhden lisäikkunan asennus olohuoneen korkeimpaan kohtaan. Mäntyinen mökki-ikkuna, sellainen kuin sattuu löytymään, pääasia, että saisi olohuoneeseen lisää luonnonvaloa. Mökki on ehkä 100mm paksua hirttä. Tästä ikkunan asennuksesta haluaisin ehdottomasti myös tarjouksen. Sekä ovien ja ikkunoiden puitteiden (puitelaudat, ei siis karmit tai ikkunat) maalaus sisältä. Ikkunoita 6, oviaukkoja 4.

Mökki sijaitsee Salossa, Vaskiolla ja on talvisaikaan tyhjillään, aina toukokuun loppupuolelle asti. Siellä riittää muutakin puuhaa, jos kiinnostusta löytyy ja hinnasta sopimukseen päästään (esim. Koko mökin maalaus ulkoa, laiturin uudelleen laudoittaminen, parven koko kaiteiden uusiminen, saunaan uudet lauteet... pienten lasten kanssa ei itse ehdi kaikkea).


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua