Mosaiikkiparketin hionta ja asennus

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Pinta-ala 48 m2
Remontti toteutettiin 26.01.2020
Kategoria Lattian pintakäsittely
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Hei,

Työn kuvaus:

Olohuoneen (kuvassa OH) tammisen mosaiikkiparketin hionta ja lakkaus. Olemme purkaneet kiinteää kaapistoa olohuoneesta ja muutamasta kohdasta puuttuu parketti; näihin tulisi asentaa vastaava liimaparketti. Kyseisissä kohdissa, sekä keittiöstä (kuvassa K) purettujen kalusteiden alla on tasoittamaton raakabetonipinta.

Lisäksi mosaiikkiparketin asennus kahteen huoneeseen (K ja MH) tulisi asentaa mosaiikkiparketti. Koska huoneissa on aiemmin ollut muovimatto, taloyhtiö vaatii korkkimaton tai äänieristävän lattiatasoitteen asentamista parketin alle, jottei äänieristys heikkene.

Huoneiden mitat:
553 x 155 cm (OH eteinen ja käytävä)
570 x 374 cm (OH varsinainen olohuone)
370 x 292 cm (MH)
370 x 262 cm (K)

Parketin aukot olohuoneessa joihin tulisi uusi parketti ovat kooltaan 553 x 155 cm (OH käytävä) sekä 179 x 54 cm (OH olohuone).

Kuvassa näkyvät kalusteet on kaikki purettu, asunnossa ei tällä hetkellä ole keittiökalusteita eikä muutakaan kaapistoa.

Työn aikataulun suhteen olemme joustavia. Uusi keittiö asennetaan olohuoneen käytävälle joko Joulun tienoilla tai vuodenvaihteen jälkeen, lattiatyöt tulisi olla tehtynä tätä ennen.


Miten Urakkamaailma toimii