Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Muovimaton asbestipurku

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

12 m2

 Sijainti

Tampere

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

07.09.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Purkutyöt

Kuvaus

Hei! Olemme remontoimassa ostamamme rivitaloasunnon (rak.v. 1980) lattioita ennen sisäänmuuttoa. Olemme teettäneet kohteessa asbestikartoituksen (21.8.2019) ja sen tulosten mukaan huoneiston punainen muovimatto, jota on käytetty keittiössä, eteisessä ja tuulikaapissa, sisältää asbestia (krysotiili). Muovimatto on kartoituksen mukaan kunnoltaan hyvä. Kyseisen muovimaton päällä lepäsi parkettilattia ja keittiösaareke, jotka on nyt purettu pois. Yhteispinta-alaa matolla on 12m2; keittiössä n. 5m2, eteisessä n.6m2 ja tuulikaapissa noin 1m2. Liitteenä on pohjapiirros alueesta sekä kuvat matosta (vierestä poistettu asbestitonta muovimattoa).

Noin 2 metrin päässä keittiön purku-alueesta on ulko-ovi terassille, ja pihan kautta on pääsy (n. 5 metrin pituinen polku) viereiselle tielle, johon on mahdollista pysäköidä. Eteisen osalta on myös lyhyt matka ovelta samaiselle tielle.

Urakkatarjouksessa painotetaan hinnan ohella nopeaa aloitusajankohtaa ja tehokasta aikataulua, laatua unohtamatta. Huomioittehan tarjoukseen mukaan myös jätteiden poiskuljetuksen


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua