Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Olohuoneen ja eteisen katon maalaus, yhden välioven asentaminen ja kissanluukun puhkaisu ja asennus

Hinta 1897,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

50 m2

 Sijainti

Tampere

 Rakennuksen ikä

55

 Remontin toteutus

18.11.2020

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Sisämaalaus

Kuvaus

1. Olohuoneen ja eteisen katto (yhteispinta-ala n. 50 neliömetriä) maalaus valkoiseksi ja samassa yhteydessä kattolistojen vaihto valkoiseksi; poikkeuksena yhdessä nurkassa olevassa koristelista (materiaalina styroksi) joka sen sijaan suojattaisi maalauksen ajaksi / maalattasi uudelleen pälle jos suinkin mahdollista, riippuen miten vaadittu työ tämän sallii. Tarvittaessa styroksilistasta luovutaan. Nykyinen katto on kiiltolakattua mäntypaneelia, alkuperäinen.

2. Keskimmäisen makuuhuoneen väliovi karmeineen, hankinta ja asennus. Oviaukon leveys 81 cm, normaali valkoinen väliovi.

3. Kissanluukun puhkaisu kellarikerrokseen johtavan portaikon välioveen ja itse luukun karmeineen asennus oveen. Vaatimuksena luukku jossa joko ei ole erillistä läppää kuluaukon edessä, tai mahdollisuus lukittaa luukku manuaalisesti auki -asentoon.

Talo on vapautumassa näillä näkymin 15.11.2020 jälkeen ja olemme muuttamassa 30.11.2020 mennessä, mahdollisesti jo aiemmin jos suinkin mahdollista. Toiveenamme on, että urakka ehdittäisi tehdä pois alta ennen sisäänmuttoamme. Valitettavasti olemme näin ollen vähän myöhään liikkeellä, mistä amatöörien pahoittelut.

Yhden tarjouksen olemme urakasta jo saaneet yritykseltä ASUA Group Oy.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua