Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Olohuoneen ja eteisen remontti

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

32 m2

 Sijainti

Tammela

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

31.12.2021

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Remontoidaan olohuone ja eteinen. Erillisen tuulikaapin ja eteisen välinen seinä puretaan, lattiat tasoitetaan saman korkuiseksi, olohuoneen ja eteisen välistä seinää siirretään vähän olohuoneeseen päin. Ulko-ovi vaihdetaan. Osa eteisen seinistä maalataan ja osa tapetoidaan. Lattia uusitaan sekä eteisessä että olohuoneessa ja patterilämmitys vaihtuu lattialämpöön (vesikiertoisena - putket lattiaan). Olohuoneen kaikki seinät tapetoidaan. Takkahuoneen ja olohuoneen välistä poistuu ovi ja oviaukkoa laajennetaan. Katto maalataan ja eteisen osalta paneloidaan uudestaan. Remontissa käytettävistä maaleista ja tapeteista yms. on valmis suunnitelma.

ETEISESSÄ: Lattian piikkaus (pohjalaattaan asti). Lattian lisäeristys ja lattialämmitysputkiston asennus. Lattian valu. Väliseinän purku, seinälevytysten purku ja uudelleen levytys. Seinien osatasoitus ja pohja ja pintamaalaus. Eteisen katon uudelleen panelointi. Lattian pinta materiaalin asennus. Ulko-oven vaihto. 3kpl välioven vaihto karmeineen. Listoitus. Sovellajärjestelmän asennus, liukuovien asennus.

OLOHUONEESSA Lattian piikkaus (pohjalaattaan asti). Lattian lisäeristys ja lattialämmitysputkiston asennus. Lattian valu. Seinälevytysten purku ja uudelleen levytys. Seinien osatasoitus, pohjamaalaus ja tapetointi. Katon maalaus. Lattian pintamateriaalin asennus. Listoitus.

Lattiamateriaali: FinnFoam Korkkivinyyli Classic 2030, Tammi Skyline Helmenharmaa
Seinät levytetään - valkoinen kipsilevy EK, Pintamaali: Tikkurila Luja 7 himmeä, sävy 1929 (Pro Grey kartasto), Tapetti: BoråsTapeter, Graceful Stories, Mirage 7260


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua