Omakotitalon huoneisto- ja keittiöremontti

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Pinta-ala 80 m2
Rakennuksen ikä 1987
Remontti toteutettiin 16.08.2021
Kategoria Keittiöremontti
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Tiivistettynä:
-Kiinteistössä uusitaan lattiaa noin 80m2, johon asennetaan suora sähkölämmitys.
-Puretaan oletettavasti kantava seinä keittiön ja olohuoneen välistä, jonka tilalle palkki. Seinä noin 15m2.
-Yhden oviaukon muuttaminen seinäksi.
-Puretaan keittiö ja asennetaan uusi keittiö eri kohtaan. Liedelle, uunille, liesituulettimelle, vesipisteelle, jääkaapille ja pakastimelle asennettava uudet paikat, kuten myös mahdollisille pistokkeille.
-Yhden makuuhuoneen 12m2 tapettien poisto, seinien tasoitus ja maalaus.
-Myös tarvittavia maalauksia purkutöiden jäljiltä, sekä listoitukset.

Purettavat lattiat ovat parkettia ja niiden tilalle tulee kalanruoto vinyylilankki. Lankun alle asennetaan suora sähkölämmitys. Asennettavalla alueella on tällä hetkellä kattolämmitys, jota tuskin tarvitsee purkaa, mutta onko termostaatteja mahdollista hyödyntää tms. Lattioilla pinta-alaa noin 80m2.
Kaadettava seinä on oletettavasti kantava ja se korvattaisiin palkilla. Seinää on noin 15m2. Lisäksi pieni pala keittiön ja hallin välistä.
Kodinhoitohuoneeseen menee kaksi ovea, joista toinen (keittiöstä menevä) tukittaisiin ja tehtäisiin seinäksi.
Keittiö puretaan, mutta olemassa olevasta keittiöstä siirtyy uuteen induktioliesi, uuni, höyryuuni, astianpesukone, jääkaappi, pakastin. Uudet kaapistot ja tasot tulevat todennäköisesti keittiömaailmasta. Vesipiste on tulossa kohtaan, jossa seinän toisella puolella on pesuhuone. Liesituuletin toimii asunnossa toisena koneellisena poistoilmana ja se tulisi liikkumaan noin 2m. Liesituuletin uusitaan. Kiinteistössä on suhteellisen tilava yläpohjatila, jonka kautta nykyinen liesituuletin viedään pihalle. Sisäkatto on loivasti viistossa harjaa kohti. Kiinteissä on myös rossipohja, joka mahdollistaa talonalla liikkumisen esimerkiksi uuden vesipisteen ja astianpesukoneen putkia silmällä pitäen. Uusi keittiö tulee menemään noin 10m2 sisälle.
Yhden noin 12m2 makuuhuoneen tapettien purku, seinien tasoitus ja maalaus. Maalaustöitä tulee myös vähintään seinän purun ja oviaukon sulkemisen takia. Lisäksi listojen asennus kauttaaltaan alueelle, jonne uudet lattiat ja keittiö tulevat.

Sähköpostilla tai soittamalla lisätietoja.


Miten Urakkamaailma toimii