Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Omakotitalon ja piharakennuksen ulkomaalaus Kangasalla

Hinta 6820,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

300 m2

 Sijainti

Kangasala

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

21.03.2020

 Siivous

-

 Kategoria

Ulkomaalaus

Kuvaus

Maalausurakka käsittää 2011 valmistuneen päärakennuksen (162 asuinneliötä, kuvissa harmaa) jossa kytketty autotalli (n. 25 m2), sekä 1953 valmistuneen piharakennuksen (120 neliötä, kuvissa keltainen).

Piharakennus on maalattu v. 2010 Uulan petrooliöljymaalilla. Katos, smyygit, nurkkalaudat ja portaikko Vinhalla. Piharakennuksen itäseinässä melko runsaasti pintahometta, joka mahdollisesti osittain johtuu ympäröivästä puustosta (harvennettu viime kesänä) joka estänyt auringonvalon, osittain ehkä myös maalivalinnasta ja pohjalla olevasta alkuperäisestä laudoituksesta joka tosin käsiteltiin Uulan homeenestoaineella ennen maalausta.

Päärakennus on maalattu 2011 Tikkurilan Ultralla mutta vain yhteen kertaan, eli nyt sillekin hyvä tehdä huoltomaalaus, vaikka pinta onkin vielä moitteeton. Jonkin verran katupölyä yms. linnunp@$k44 toki on joka täytyy putsata.

Puuverhoilu pitäisi puhdistaa asianmukaisella tavalla, ja suojauskäsitellä + maalata uudestaan. Päärakennuksen puhdistus lienee vähäinen operaatio, mutta piharakennuksen puhdistus/suojakäsittely täytyy tehdä paremmin. esim. soodapuhallus tai kuivajääpuhallus saattaisi olla sopiva. Molemmista rakennuksista on tarkoitus maalata verhoilu, smyygi- ja nurkkalaudat, räystäslaudat ja räystään aluslaudat.

Työn ajankohta voidaan sopia varsin vapaasti kevään ja kesän 2020 aikana. Tarjouksen toivotaan olevan ns. kokonaistarjous, eli kiinteä kokonaishinta sisältäen tarvittavat työvaiheet ja materiaalit, mukaanlukien työn jälkeinen siivous ja jätteiden poiskuljetus.

Valintakriteereinä ymmärrys ja hyvin perusteltu ehdotus kohteeseen sopivasta puhdistus- ja suojauskäsittelytavasta sekä aineista ja maaleista. Myös luonnollisesti referenssit vastaavista kohteista ja hinta. Tarjouksen toivotaan perustuvan kiinteistöllä käyntiin, otan mielelläni vastaan paikanpäällä ennen tarjouksen tai viimeistään ennen sopimuksen tekoa.


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua