Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Omakotitalon ulkomaalaus

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

151 m2

 Sijainti

Kerava

 Rakennuksen ikä

12

 Remontin toteutus

04.08.2020

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Ulkomaalaus

Kuvaus

Talo on valmistunut 2008. Ulkoverhoilu on puuta. Alla rapattu kellari, jota tarjouspyyntö ei koske. Kyseessä 1,5 -kerroksinen Jukka-talo kellarin päällä. Puuosat pitäisi puhdistaa asianmukaisella tavalla ja maalata uudestaan. Talo valmistunut ja maalattu Tikkurilan Ultra Classicilla kahteen kertaan kesällä 2008. Maali hyvässä kunnossa. Ultra toiveena uuteen maalikerrokseen. Värikoodi T-M 7633. Kaiteet, ikkunan puitteet ja terassien katot Tikkurilan Vinha, maalarinvalkoinen. Vinhalla toiveena myös uusi pinta. Mahdollisesti 2-3 pintalautaa vaihdettava kaiteista maalauksen yhteydessä.

Maalauksen ajankohdan voi sopia kesän (heinä-elokuu) 2020 aikana. Voidaan myös tarvittaessa siirtää keväälle (touko-kesäkuu) 2021.

Tarjouksen toivotaan olevan ns. kokonaistarjous, eli kiinteä kokonaishinta sisältäen tarvittavat työvaiheet ja materiaalit, mukaanlukien työn jälkeinen siivous ja jätteiden poiskuljetus, telineet jne. Puiset seinät maalataan, samoin valkoiset nurkkalaudat, kaiteet (niiltä osin kuin en itse yllä eli lähinnä parvekkeen ulkopuoli) ja katon alukset. Kotitalousvähennyksen osuus laskettava mukaan tarjoukseen.

Valintakriteereinä ovat mm. aiemmat referenssit, työn laatu, asiakkuuden hoito ja tarjouksen hinta. Nyt seinässä oleva maali on kestänyt kauan ja uuden maalin toivotaan olevan yhtä hyvää ja yhtä laadukkaasti toteutettu kuin alkuperäinen pensselimaalaus.

Tarjouksen toivotaan perustuvan kiinteistöllä käyntiin. Vastauksia toivotaan heinäkuun 2020 loppuun mennessä.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua