Omakotitaloon uusi bitumikermikatto.

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Pinta-ala 260 m2
Remontti toteutettiin 20.08.2015
Kategoria Peltikattoremontti Bitumikattoremontti Muu kattoremontti
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Pyytäisimme tarjousta konesaumatun peltikattomme vaihtamisesta hiilenmustaan bitumikermikattoon, joka on oikea katemateriaali omakotitalomme loivalle 1:15 (4 astetta) pulpettikatolle. Katto on vuodelta 2008-2009 eikä siinä ei ole nykyisellään aluskatetta. Kattoa ei ole vielä maalattu. Talo on 1,5 kerroksinen rinteeseen rakennettu Siporex-talo, jonka peittoala on 240 m2.

Samalla tulisi tarkistaa katon 6-7 läpiviennin mahdollisesti puutteellinen eristys ja tarvittaessa eristää ja toteuttaa läpiviennit uudelleen.

Vaihtoehtoiset rakennustavat ( Kattoliiton asiantuntijan Pekka Järvisen käynti kohteessa ja lausunto 10/2014)


a. Purkaa nykyinen rakenne ja rakentaa katto kokonaan uudelleen. Nykyinen harvalaudoitus korvataan umpilaudoituksella tai vanhojen ruoteiden päälle asennetaan 15 mm vaneri. Eristykseksi asennetaan kaksinkertainen kumibitumikermieristys (K-MS + K-PS).
b. Nykyisen peltikatteen päälle voidaan asentaa uusi kate käyttäen kovaa mineraalivillaa ja kumibitumikermikatetta (Kattoliiton Toimivat Katot 2013 –ohjeet periaatepiirros L18 s.57). Tällöinkin läpivientien eristys tulee tarkistaa ja puutteet korjata.

Toivoisimme indikatiivista tarjousta viimeistään perjantaiaamupäivänä 1.8. sekä sen yhteydessä tietoa siitä, millä aikataululla katto olisi toimestanne mahdollista uusia. Toiveenamme on uusia katto syksyn 2015 aikana, mitä pikemmin sen parempi tietysti.

Kohdetta on mahdollisuus päästä katsomaan ennen indikatiivisen tarjouksen antamista tai sen jälkeen, jolloin annettua tarjousta on mahdollista tarkistaa.

Halutessanne voitte kysyä lisätietoja.


Miten Urakkamaailma toimii




Tarvitsetko apua?